2014-11-12, 10:57
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX
Normalnie nerwicy dostanę. Sami oszuści na tym necie. Wysłałam wczoraj CV na olx.pl, a dziś otrzymałam odp, aby jeszcze raz CV wysłać na e-mail podany w odpowiedzi do mnie. Wysłałam od razu i zaraz po sekundzie od wysłania otrzymałam odp, w której pisze , żeby wypełnić formularz poniższy http://file-share365.com/kxbk4u5/1/316.
W formularzu tym piszę "Aby pobrać plik, wyślij SMS o treści
ag.file pod numer 92550"
Ja ubieram się na rozmowy w czarne spodnie, (w tym tyg nabyłam na lumpeksie czarne spodnie, nie dżinsy, nie materiał, takie podobne trochę do dżinsów, ze streczu, wcześniej chodziłam w czarnych materiałowych prostych spodniach) bluzki jasne(( ostatnio dwie koszulowe bluzki na lumpeksie kupiłam), żakiet biały lub czarny albo czarny sweterek, ale ja rozmów wogóle nie mam. Ostatnią miałam końcem września. Teraz mogłabym chodzić w spódnicach, bo nabyłam na lumpeksie ołówkową spódnice czarną. Gorzej, bo kupiłam rajstopy o cały rozmiar za duże. Kupiłam niby taki jak zawsze nosiłam, a tu klops za duże trochę. Jeszcze sweterek jakiś ładny muszę do niej kupić.
Szkoda czasu na wysyłanie CV przez neta. Człowiek znajdzie jedno normalne ogłoszenie raz na wieki , ( do miasta , w którym studiowałam, bo do mojego i pobliskich miasta nie ma żadnych ogłoszeń, nawet jednego tygodniowo) a potem okaże się, że to oszust. 
Edytowane przez uniperfect
Czas edycji: 2014-11-12 o 11:08
|
|
|