Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomozecie?:)
Wątek: Pomozecie?:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-07-27, 19:12   #8
Jadja
Rozeznanie

Re: Pomozecie?:)

Dziekuje dziękuje dziękuje!!Przeogromniaste dzieki!! Lejuś - to zdjęcie jest retuszowane Co do oprawek - to obecnie sa one wiśniowe, ale chcę je zmienić na takie właśnie "bez oprawek"- zastanawiałam się tylko, czy będzie mi w nich dobrze. Z grzywką zawsze mam najwiekszy problem, marzyła mi sie taka na bok, ale zaraz odrosła i stała sie pakudna(mam tendencje do ścinania grzywki dopiero wtedy, jak już nic nie widze ).Lubię krótsze włosy, bo mniej przy mich roboty, a fryzurki podane przez Agnieszke są śliczne(najbardziej podoba mi sie 2i3 , ale do nich trzeba miec fure włosów - mnie ostanio wypadają garściami ) Babcia też zaproponowała cudne fryzurki - pierwsza - po prostu suuuuper!!Ale ja chyba nie mam odwagi ściąć włosów tak krótko, a fryzurka 4 i ostatnia są naprawde cudne
(ale kto zna trudy zapuszczanie grzywki ten wie ...
Staram sie malować zawsze w miare delikatnie(na usta błyszczyk, jasne cienie), ale na jakieś wieksze wyjście lubię "coś mocniejszego" Zawsze jednak staram sie nie malować ust za mocno, uważam że są zbyt waskie i nie pasuje(nigdy nie uzywam ciemnych szminek). Muszę poeksperymentować z rózami, łososiami - tak jak radzicie. Zastanawiam sie tylko nad tymi mocniejszymi makijażami-czy dobrze będą wyglądły przy okularach "bez oprawek" a do tego przy grubszych szkłach(jestem krótkowidzem)i ślepiach głęboko osadzonych??
Jeszcze raz wielkie dzieki - a swoja drogą to forum to niezła terapia dla zakompleksionych
+ pozdrowienia
P.S. We czawrtek idę na rozmowe w sprawie pracy, trzeba się jakoś zaprezentować