Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Katar w ciąży
Wątek: Katar w ciąży
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-31, 08:44   #1
myshia
Rozeznanie

GG do myshia

Katar w ciąży

Pomocy! Od początku ciąży męczy mnie sporadycznie katar. Różnego rodzaju, czasem po prostu zatkany nos, ale teraz to już masakra leje mi się z nosa, mam całkiem zatkany, nawet nie mam jak wydmuchać. Byłam już u internisty i laryngologa. Za wiele nie mogą teraz dla mnie zrobić. Muszę poradzić sobie domowymi sposobami. I tu prośba do Was. Macie jakieś sposoby? Może jakieś maści rozgrzewające zatoki z wierzchu? Nie wiem też jak jest z kroplami. Nie można ich stosować dłużej niż 5 dni, a ja mam katar już ponad tydzień. Woda morska na nic się nie zdaje. A może Olbas albo Amol? Choć słyszałam, że w ciąży niewskazane...

Może właśnie jakieś olejki, albo parówka ziołowa? Najgorsze jest to, że potrzebuję czegoś na tyle skutecznego, żeby móc normalnie spać. Od kilku dni śpię w nocy po parę godzin i wstaję, bo się duszę...

Teraz jestem już w takim stanie, że nie mam siły iść znowu do lekarza, z resztą i tak pewnie nic nowego by mi nie powiedzieli, oprócz tego, że teraz to nie bardzo można używać leki.
myshia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując