2014-11-12, 15:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
a kiedy wyszliscie 1 raz ?
Boże juz wszystko zapomnialam 
Z Weronika nie miałam dylematow bo było lato to odrazu na dwór z nią wychodzilam
|
Na spacer w 8 dniu a w 7 jechalismy jeszcze do usc..
Cytat:
Napisane przez esti87
Czesc i czołem  dziękujey za wszystkie gratulacje  nie umiem byc poki co n bieżącoskłdam gratulacje wszystkim nowym mamusią a tym co czekają życzę powodenia  ja póki co zostaę przy jednym dzieciaczku  dochodzę do siebie,siedzę tylko dlatego ze pod dupką mam kółko ratownicze -dmuchane..haha
Franus jest cudowny,je poki co co 3 godz.i to mu wystrcza.mam dosyc pokarmu a mly od razu chwycił cyca
Kasia,czekoladka po waszych przebojach wręcz wczoraj nakazałam lekarzowi cc jesli wga malego bd powyzj 4 kg.obiecał,ze nie bd tak i wziął za sn pelną odowiedzialnosc.nie licząc godz.kiedy przy 10 cm nie mogłam przec poród trwł ok.4.5 godz o piewszych mocnych skurczy.
|
Slodziak
Cytat:
Napisane przez Justana1984
ja tez zawsze biore na czczo tardyferon iw sumie nic mi nie dolega, widac kwestia organizmu.
no sweet ja widzę przemyślenia mam na równi z Tobą 
takie mieszane uczucia:P
z jednej strony tak,z drugiej tak ech nie dogodzi człowiekowi;p
ja sobie kupiłam eneme, musze ja spakować albo przyszykować żeby zaaplikować w razie wu
Anuszka ale co zrobisz lewatywę i nie będziesz juz nic jeść? Ty ma zaplanowane cc?
Franuś śliczny   
Esti bylas dzielna!
Mam dziewczyny kilka pytań z seri głupich albo dziwnych;p
1. Czy jadąc ze skurczami na IP wbijacie sie bez kolejki czy czekacie czy jak?
2. Ile koszul zuzyłyście podczas porodu? Co się dzieje z ta koszulą z porodu? Oni ja jakoś oddaja ufajdaną czy wypraną czy w ogóle nie?
3. Używacie wkładek laktacyjnych?
|
1. 1.11 nie bylo kolejki
2. 1 koszule do porodu, wzielam ja do domu do prania, a przebralam sie w czysta jak mnie polozna wziela pod prysznic 6 h po porodzie.
3. Nie uzywam bo mi nic nie leci bezwiednie.
|
|
|