Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonają!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-12, 19:54   #2011
SzaraMyszka90
Rozeznanie

Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Hejj ja Cie pamietam
Super ze wrociłaś

Hagie, Tamlin ja sie trzymam na ogół, wczoraj zje.bałam i zjadlam wieczorem kebaba i popiłam 3 piwami, przypłaciłam to prawie 3 kilogramami nadwyzki
Dzis juz ladnie sie trzymam i wiem ze nie moge tego zje.bać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja Ciebie też pamiętam

Kebab nie pamietam, kiedy ostatnio jadlam od jakiś kilku tygodniu starałam się nie jeść na mieście, może będzię efekt na wadze

Niestety kocham jeść rówież pizzę, nie jestem tego w stanie sobie odmówić - ale teraz piękę je sama - może w ten sposób będzie mniej kalorii

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość

SzaraMyszko ja tez Cie pamietam trzymam kciuki tylko pisz wiecej
tak mowisz ten skalpel... moze i ja bym zaczela robic,chociaz te 3x w tygodniu

I Ciebie również pamiętam jak z wagą, zrzucone? nie wyłapałam wszystkich informacji w tym morzu postów

Skalpel - ten pierwszy podstawowy; ) ten wyzwanie i z krzesłem na potem minimum 3 razy w tygodniu? wchodze w to Mam nadzieje, że wytrwasz ze mną Czytalam sporo pozytywnych opinii, ze cialo szybko robi się zbite, a tego mi potrzeba - koniec z galaretą