2014-11-12, 20:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
Napisane przez sherlook
|
Rozumiem, rozumiem ale ona twierdzi, że wysłała wszystko zgodnie z zamówieniem.. @
Dzisiaj byłam w szpitalu i tak jak podejrzewał mój lekarz - nadwyrężone więzadła. Ból potworny. Ale maluchowi nic nie grozi, a to najważniejsze. Nawet humoru jakoś nie mam, jestem już wykończona tymi bólami.
Cytat:
Napisane przez kropkawkropke
|
Jest bardzo elastyczna. Ja mam obecnie nad pępkiem (czyli na wysokości na której chciałabym nosić spódniczkę ) 78 cm i M jest luźna. Myślę, że nawet w S bym weszła. Nie wiem tylko czy przeczytałaś moje wcześniejsze posty - pani zobowiązała się do uszycia dla mnie Ski z szerokością w pasie taką jak M, a przysłała Lkę! A dla koleżanki zamawiałam L, a przyszła L z wymiarami M. Kobieta była miła dopóki nie napisałam jej, że otrzymałam nie takie spódniczki jakie zamawiałam. Zaczęła mi wciskać kit, że takie wybrałam, że ona je specjalnie dla mnie szyła.. A zwracać mi się nawet na mój koszt nie opłaca - a ona nie widzi w tym swojej winy.
Głupia jestem ale chęci mnie jeszcze na amarantową no i chyba zamówię tak czy inaczej drugą neonową tyle, że mniejszą i nawet nie będę prosić by cokolwiek poszerzała w pasie.
Dziewczyny miałyście z kuponem Visa problem tego typu, że nie pojawiają się opcje zapłaty kartą i przez PayU. Jak chcę zapłacić za buty to tylko PRZELEW BANKOWY mi wyświetla, a dwóch pozostałych opcji nie ma. Jak chcę zapłacić za bluzkę to normalnie wyświetla, że mogę zapłacić kartą :/ nie chcę płacić za wysyłkę butów.. a mało tego chciałabym za te 3 rzeczy zapłacić jednym kuponem, bo buty są od jednego sprzedającego, więc jeden koszt wysyłki i do tego bluzka jako drugi. Zostały mi tylko 3 kupony więc chciałabym wykorzystać każdy na zapłatę za dwie rzeczy tak, żebym jeszcze 6 mogła kliknąć 
Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-12 o 21:15
|
|
|