Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonają!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-12, 23:11   #2015
blondi0602
Raczkowanie

Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj

Joł Joł dziewczynki wizaż mnie nie lubi wczoraj napisałam 2 razy długą wiadomość i mi jak wcięło, po prostu zniknęła ;/ a dzisiaj od rana próbowałam się zalogować i przenosiło mnie na główną str forum, po czym wywalało z forum;/ eh eh

dzisiaj jest 4 dzień diety i zgrzeszyłam małą kanapką z pastellą;/ niby nic ale źle się stało. Za to in plus elegancko udaje mi się jeść co 4 h teraz mam taką pracę, że nie mam problemów z tą regularnością, chociaż mam nastawiony alarm w tel : Zjedz kanapkę trzeba sobie jakoś radzić

Za dziewczyny broniące się/ zdające egz trzymam mocno kciuki
Swoją obronę pamiętam bardzo dobrze 6.06.2012 r. :d dzień przed Euro Miałam fajnego promotora więc wiedzieliśmy, że jak się przygotujemy solidnie to nie będzie niespodzianek stresik był, a jak!

Uwielbiam Ewę Ch. za to, że motywuje i mówi: dasz radę niestety nie ćwiczę z nią, bo zwyczajnie nie lubię dywanówek dla towarzystwa mogę jeździć na rowerku, w czasie gdy wy będziecie trenować z Ewą
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni

Edytowane przez blondi0602
Czas edycji: 2014-11-12 o 23:13
blondi0602 jest offline Zgłoś do moderatora