Wątek
:
Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-11-13, 17:27
#
3602
crystal25
Zakorzenienie
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
Napisane przez
nouvelle2
no to rozłożyłam wszystko
to są 56 i 62 (kilka rzeczy mogło się tu zawieruszyć w rozmiarze 68). ciemno jak w dupie, ale może coś widać
Teraz czekam jeszcze na wszystkie paczki z Allegro i potem zostanie mi jeszcze do kupienia czarne i siwe body z długim rękawem 56 i 62
no i ze 2 kardigany/bolerka w rozmiarze 62/68.
O matko ile ubranek
a ty jeszcze na tym allegro wyszukujesz
U mnie to polowa by sie zebrala tego co ty masz
Mamy takie same skarpetki z HM hihihi :PAle reszte bedziemy dokupywac w styczniu brakuje nam body i spioszkow nie mamy prawie ani jednej pary
Takze sobie zaszaleje
Pewnie szalalabym gdybym miala lumpeksy a tak to wiekszosc nowych kupuje, tylko to co udalo sie znalesc u mamy na bazarkach
Juz TZ mowi ze sama pojde bo on nie lubi zakupow, a po chwili dodal ze jednak ze mna pojdzie bo to bedzie 7 miesiac ciazy to nie moge sama chodzic
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------
Cytat:
Napisane przez
lesyeux
Nouvelle super ciuszki
z tego mojego dzisiejszego odkrycia puk puk, zapomniałam wkleić i pochwalić się fatałaszkami z lumpka
a jutro czekaja mnie badania z rana... juz kupiłam 75g glukozy!!! trochę jest jej w paczce...
dam radę jakoś
najgorsze to czekanie na II pobór krwi...
Kolejna z ubrankami hihihi
A ja sie wstrzymuje ze wszystkim do konca roku nic nie kupie czekam na promocje i przeceny styczniowe
a beda takie wielkie obnizki hi hi hi ze sie doczekac nie moge
crystal25
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do crystal25
Znajdź więcej postów crystal25