2014-11-13, 23:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
Napisane przez nouvelle2
tetrowe, flanelowe i muślinowe. Te ostatnie są najmilsze, ale i najdroższe.
Używa się tego w zasadzie do wszystkiego: jako ściereczka, jako śliniak w awaryjnych sytuacjach, jako przykrycie w trakcie upałów, jako podłożenie przy przewijaniu, jak dziecko trzymasz do odbijania to też pieluszka na ramię. Generalnie rzecz niezbędna 
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------
a jeżeli chodzi o to, która do czego, to tetrowe bym wzięła do takich najbardziej roboczych, brudnych spraw. Raz, że są najtańsze, a dwa że możesz je wygotować i większość plam zejdzie
Muślinowe najlepiej jako przykrycie, bo są takie milusie.
A flanelowe w zasadzie do wszystkiego, zresztą tak jak tetry.
Najwięcej mam tetrowych 
|
O dziękuje za podpowiedzi
Cytat:
Napisane przez ojustyna
I wybraliśmy się do tej nieszczęsnej biedronki i to był błąd, bo na miejscu spodobały mi się nici takie do szycia, gdzie TŻ wyskoczył z tekstem po cholere mi one? czy ich mało mam? Na co ja od razu w płacz, obrażona wręcz pobiegłam do samochodu i przez całą drogę ryczałam bo tak zapragnęłam tych nici. Afera niesamowita, wreszcie i tak wyszło na moje, ale ja już ich wcale nie chce, nie potrzebuje tak doszłam do wniosku. Na pocieszenie zjadłam prawie kilogram przepysznych biedronkowych mandarynek i już by mi humor wrócił, a tu jak na złość ostatnia musiała się trafić z pestkami co mnie oczywiście doprowadziło do płaczu. TŻ patrzy patrzy i chyba już nie ogarnia, nabija się ze mnie, a ja taka biedna teraz analizuje jak to kobiecie w ciąży hormony mogą dać popalić, bo znowu zaczynam szaleć tak jak na początku ciąży  oby to szybko przeszło bo ze smutku nad swoim postępowaniem szamie  cini minisy, już wciągnęłam chyba z pół paki. Pocieszcie i napiszcie że to normalne...
|
Ja nie moge kupowac płatków ciniminis ani nesquikow ani chockapicow haha bo koniec końców cała wciągam
Zjadłabym mandarynek i tych winogron bezpestkowych z biedro
Cytat:
Napisane przez crystal25
Lody musze miec, mysle ze chodzilabym bez humoru.... ciezka sprawa hihihihi  bez reszty moge sie obejsc nawet jesli bardzo chce, to potrafie nie kupic ale te lody.... 
|
A ja lubie te lody jogurtowe z wiśnia, maja mniej kalorii niż zwykle ale maja charakterystyczny posmak kwaśnego jogurtu, ja je uwielbiam chyba jutro zrobie sobie wolne w pracy i pójdę po loooody.
A tak a propo słodyczy, to mimo ze jestem- byłam haha- szczupła to musiałam uważać z waga bo mam tendencje do tycia bo jak cos zaczynam jeść to nie mam umiaru np ptasiego mleczka nie zjem kilku kawałków ale będzie mnie kusiło i na pewno jak nie w ciagu jednego dnia to na pewno w ciagu dwoch je zjem jak nie mam w domu to nie jem .
I w ogóle nauczyłam sie wybierać mniej kaloryczne odpowiedniki, np jogurt grecki i jogurt grecki LIGHT, majonez LIGHT itp
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------
Nouvelle jakie sklepy z ubrankami polecasz ?
KappAhl chce odwiedzić, morhercare, hm, z tanszych to f&f z Tesco , cos jeszcze powinnam mieć na uwadze?
|
|
|