Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-14, 14:28   #291
kasia_ruda
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Kasia, a może bokiem? Jak trzyma głowę, to już chyba można?
Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Optymistka, dzieki za porade w sprawie noska. Sol morska piskam, ale nie probowałąm położyć potem na brzuszku. Jesli powtórzy sie nastepnym razem, na pewno tak zrobie!

Dzieki Kasia! Takze lubie pilates, uczeszczalam przed ciaza, troche cwiczylam joge, ogonie pobrobowalam roznych cwiczen.
Od siebie moge polecic tez callanetics,kiedys dawno temu ćwiczyłąm, i tez były efekty, nie sa to ciezkie cwiczenia. No i wiele z nich opiera sie o stretching, a to jest baaardzo przyjemne

No własnie,może bokiem? W moim poradniku chustowym takie pozycje na biodrach poleca sie juz od ok 12 tyg a mniej zawiazana, tzn nie otulajaca dziecko tak szczelnie, juz od ok 8 tyg. Używam chusty didymos, i na youtubie takze sporo filmikow instruktazowych.

A propos chust, dzis spacer nr 1odbyliśmy w chuscie, pogoda sprzyjała,amłody po wyjęci uz chusty spi do teraz. A po domu jak z nim chodzea potem wyjme, to sie zwykle przebudza
Dziewczyny, ale bokiem w chuscie? Tak się da? U mnie w instrukcji były tylko kieszonka i żabka, obie z przodu. Zaraz to sobie wygoogluję bo ja strasznie kocham tę chustę i mi tak żal, że niechętnie Maksym w niej jest.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

http://kangurkowo.pl/webpage/instruk...a-biodrze.html O tak? A można tak zelastyczną chustą?
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując