Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - step aerobic, a ćwiczenia cardio,ktoś doradzi? ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-14, 15:54   #6
Pati_Son
Przyczajenie

Dot.: step aerobic, a ćwiczenia cardio,ktoś doradzi? ?

Cytat:
Napisane przez pam_c Pokaż wiadomość
Ile kcal wychodzi z Twojego jadłospisu? Jest sporo węgli i praktycznie brak tłuszczu, moim zdaniem słabo zbilansowana ta dieta... Od ćwiczeń kardio nie rosną mięśnie, więc tego akurat nie musisz się obawiać, niemniej jednak warto do ćwiczeń dorzucić trening siłowy - nie po to, żeby się umięśnić, ale żeby ujędrnić. Od samego kardio schudniesz, ale efekt wizualny może nie być zadowalający.
ustalone było ,ze jadłospis ma miec do 1700 kcal, ale dietetyk zabroniła mi liczyc sobie w domu kalorie i odwazac porcje ,bo powiedziala ,ze popadne w paranoje, Jak cos kupuje to oczywiscie patrze na skład i odrzucam ,jesli jest za duzo. A co do treningu silowego,mogłabys mi cos polecic do wykonywania w domu ? bo takie chaotyczne szukanie czegos na you tube zniechęca, a jak ktos ma sprawdzone ,to calkiem inaczej Chciałam zaczac chodzic na silownie ,albo znowu na basen 3 x w tyg ,ale jakos budżet mi nie pozwala niestety ^^
Pati_Son jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując