Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tabletki antykoncepcyjne a wzrost wagi?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-14, 16:34   #25
AshaL
Raczkowanie

Dot.: Tabletki antykoncepcyjne a wzrost wagi?

Cytat:
Napisane przez gnishu Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wiem, że takich wątków było pewnie mnóstwo, ale przekopałam wiele z nich i nie otrzymałam odpowiedzi na moje rozterki. W tym miesiącu mam zamiar udać się do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne. Będą to moje pierwsze, więc mam spore wątpliwości. Chodzi mi szczególnie o wzrost wagi i trądzik po stosowaniu tabletek. Czy te z Was, które stosują tabletki nowej generacji, mogą mi powiedzieć jak to było w ich przypadku? Wiadomo, że każdy organizm inaczej reaguje, ale jestem ciekawa czy faktycznie po tabletkach tak się tyje, czy niektore kobietki robią sobie z nich usprawiedliwienie dla dodatkowych kg no i chodzi mi też o cerę, długo walczyłam, aby była w dobrym stanie i nie chcę tego teraz zaprzepaścić Mam nadzieję, że dotrwałyscie do końca i rozwiejecie trochę moje wątpliwości
Ja nie stosowałam tabletek tylko plastry i widziałam same pozytywne efekty. Po pierwsze piersi powiększyły się z rozmiaru małego B do dużego C, trądzik znikł, okres skrócił się z 8 dni do 3 i co najważniejsze przestałam miewać bolesne miesiączki. Nie przytyłam, cellulit też się nie pojawił.
AshaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując