2014-11-14, 17:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Co do złotka do stempli to ja mam same niedostepne już...
Mam mani nowe  Orly Rapture i dużo sie dzieje 
|
O masz 
Łokierva - sorki czaaaadddd  pięknie, idelanie suuuper  
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;48927796]Mam dla Was figę z makiem Wizaż tak bardzo głodny że jakość zjadł [/QUOTE]
Mrrrrr cudnie 
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
Dorzucam moje. Skórki maskara..  lakier ma fajny kolor  ale wykończenie średnie. Może na ciemnym wygląda ładniej.
|
Ojojojojojoj kochana czym przy tych skórkach czyściłaś Kolor mi się podoba - nie mam go, chyba kupię 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
ja tam trochę widzę drobin, super 
a właśnie, sparwdzała w końcu któraś jak się ma ten SP do Smoka ChG?  muszę chyba kiedyś zataszczyć moją chinkę w wersji neon do Hebe i porównać butle
do tego SP? moim zdaniem nie 
a Wibowe złotko masz na myśli to z serii glamour? użyłam go tu: klik odbija się dość delikatnie, ale daje radę biorąc pod uwagę, że ja laik jestem w stemplach  i pewnie zależy od tego jak głęboki jest wzór na płytce.
|
Kolor na żywo jest cuuuudowny, dawno żaden nie zrobił u mnie takiego łał, pierdalę drobinki . Anula on jest bardzo podobny do ostatniego Twojego CC 
Dziękuję za info kochana 
Zrezygnowałam ze złotka, Nufuś w użyciu jest 
Cytat:
Napisane przez miranda122
Zmyłam dzisiaj po 12 dniach zatopowanego Wibo Glamour Sand  Gdyby nie odrost, to źle by to jeszcze nie wyglądało
|
No to nowy rekord chyba- nie, Preziu chyba 2 tygodnie nosił?? Poprawcie mnie jeśli się pomyliłam 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
nieźle
a u mnie na blogu recenzja nie typowo lakierowa 
ale szkoda, że produkt fajny z założenia nie powala jakością
|
Podoba mi się taka forma tylko faktycznie drogo wychodzi 
Cytat:
Napisane przez Hanan26
dla mnie ten kolor jest mega
wrzucam w końcu swoje po długim czasie :P
|

Łał- byłam pewna że to Ruby a potem doczytałam, suuuper 
Cytat:
Napisane przez izaa29
Nie wyczymałam, na pocieszenie w rossmannie dziś kupiłam sobie nową odżywkę z wibo tą z wapniem do tego czerwony piasek i dwa rimelki by rita ora  Teraz tylko czekać aż paznokcie odrosną  Dziś na wyjście zarzuciłam kupiony piasek i nawet przy takich krótkich pipkach na środkowym już biel końcówki przebija U mnie to chyba bez względu na kształt i długość końce będą się tak ścierać.
|
Uwielbiam Rimelki od ory 
Wrzucam tuning
Edytowane przez agaszak
Czas edycji: 2014-11-14 o 17:47
|
|
|