Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-14, 17:43   #2305
agaszak
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Co do złotka do stempli to ja mam same niedostepne już...

Mam mani nowe Orly Rapture i dużo sie dzieje
O masz
Łokierva - sorki czaaaadddd pięknie, idelanie suuuper

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;48927796]Mam dla Was figę z makiem Wizaż tak bardzo głodny że jakość zjadł [/QUOTE]
Mrrrrr cudnie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Dorzucam moje. Skórki maskara.. lakier ma fajny kolor ale wykończenie średnie. Może na ciemnym wygląda ładniej.
Ojojojojojoj kochana czym przy tych skórkach czyściłaś Kolor mi się podoba - nie mam go, chyba kupię

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość

ja tam trochę widzę drobin, super
a właśnie, sparwdzała w końcu któraś jak się ma ten SP do Smoka ChG? muszę chyba kiedyś zataszczyć moją chinkę w wersji neon do Hebe i porównać butle

do tego SP? moim zdaniem nie
a Wibowe złotko masz na myśli to z serii glamour? użyłam go tu: klik odbija się dość delikatnie, ale daje radę biorąc pod uwagę, że ja laik jestem w stemplach i pewnie zależy od tego jak głęboki jest wzór na płytce.
Kolor na żywo jest cuuuudowny, dawno żaden nie zrobił u mnie takiego łał, pierdalę drobinki . Anula on jest bardzo podobny do ostatniego Twojego CC
Dziękuję za info kochana
Zrezygnowałam ze złotka, Nufuś w użyciu jest

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość

Zmyłam dzisiaj po 12 dniach zatopowanego Wibo Glamour Sand Gdyby nie odrost, to źle by to jeszcze nie wyglądało
No to nowy rekord chyba- nie, Preziu chyba 2 tygodnie nosił?? Poprawcie mnie jeśli się pomyliłam

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
nieźle

a u mnie na blogu recenzja nie typowo lakierowa
ale szkoda, że produkt fajny z założenia nie powala jakością
Podoba mi się taka forma tylko faktycznie drogo wychodzi

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
dla mnie ten kolor jest mega

wrzucam w końcu swoje po długim czasie :P

Łał- byłam pewna że to Ruby a potem doczytałam, suuuper

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Nie wyczymałam, na pocieszenie w rossmannie dziś kupiłam sobie nową odżywkę z wibo tą z wapniem do tego czerwony piasek i dwa rimelki by rita ora Teraz tylko czekać aż paznokcie odrosną Dziś na wyjście zarzuciłam kupiony piasek i nawet przy takich krótkich pipkach na środkowym już biel końcówki przebija U mnie to chyba bez względu na kształt i długość końce będą się tak ścierać.
Uwielbiam Rimelki od ory

Wrzucam tuning

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20141114_18_37_22_Pro.jpg (62,4 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez agaszak
Czas edycji: 2014-11-14 o 17:47
agaszak jest offline Zgłoś do moderatora