2014-11-14, 19:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
a wieloryb wyglada dzis tak  20t4d
|
ślicznie wyglądasz! Brzuszek taki w sam raz widać że ciążowy ale jeszcze nie przeszkadza. 
Cytat:
rany dziewczyno. nosisz w sobie dziecko, najwiekszy skarb, pierwszy twoj skarb. soryy ale wkurza mnie to :/ takie nastawianie sie nie znajac dokladnie plci a potem wielkie rozczarowanie :/ zycze ci zebys szybko sie z tym oswoila,  ale sorry.. troche to niedojrzale.. nie da sie pstyknac - i miec plec taka jaka sie chce.
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------
"lovela"? o ile sie nie myle.
a uzywala ktoras moze "Dzidziusia"?
|
Cytat:
ja bym chciala i to i to, tlyko zastanawiam sie tez nad Dzidziusiem bo ma fajne opinie 
|
Dzidziusia używałam ja. W ogóle wszystkie te proszki sa podobne - ciuszki są po nich takie jakby twarde, ale to dlatego że nie maja tyle zmiękczaczy chemicznych. Ja prałam we wszystkich jakie są na rynku i wszystkie były ok. Ja nie widziałam różnicy. Płynów do płukania nie próbowałam, płynów do prania też nie testowałam (bo nie wiedziałam ze są:P)
U mnie na święta są symbolicznie bony i imprezka mikolajowa dla dzieci po nowym roku (zarabista) a czy na urodzenie jest coś to nie wiem jeszcze.
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------
Cytat:
to tak jak ja, trace juz orientacje  odplamiacz kupie sobie na bieżąco. moze pozniej dopiero, przy niemowlaku chyba takich ciezkich plam nie bedzie? no zobacze, zreszta pewnie jak to sie mowi w praniu sie okaze  i bedziemy szukac pomocy u doswiadczonych mamusiek 
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------
dalas rade, jestes wielka! 
|
Wcale nie, bo całkiem szczupła
|
|
|