Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-15, 09:29   #3143
Nati_kk
Zakorzenienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Przepraszam ze wczoraj juz nie zajrzałam ale mieliśmy mega zmęczoną małą i trzeba było ją ogarnąć, wykąpać i położyć spać.
Na wizycie wszystko tak jak powinno być no i dziewczynka na 99,9% więc nie wymyślam juz ze moze nie chociaż dla mnie nadal widok był taki ze na 100% bym nie powiedziała ufam ginowi i mam nadzieje ze juz nic się nie zmieni, bo nie chce niespodzianki przeżywać wizyta poszła szybko dość i następna za 4 tyg 11 grudnia na 13:00. Ale jeszcze nie wiem czy nie zmienię na 19.12 albo inna godzinę 19.12 to by było 5 tyg i nie wiem czy tyle wytrzymam
Ewunia super że wszystko okay No i jeszcze raz gratuluję córci Ja tam się cieszę z synka bardzo,ale jak patrzę na te słodkości dla dziewczynek to też bym tak chciała móc dzidzię ubierać a tu klops

Ja miałam podobny dylemat z wizytą,bo powiedział za miesiąc no i wypadało albo 10 grudnia,albo 17tego, ale jak nic się nie będzie działo to pójdę dopiero 17tego,będę miała więcej czasu na zrobienie glukozy

Aneczka,współczuję Ci tych mdłości Kochana strasznie ale pomysl, że to juz niedługo...

Ja mam w planach na dzisiaj posprzatanie mieszkania,napisanie z dwóch stron pracy, zrobienie obiadu (zapiekanka makaronowa) i potem ogarniecie notatek,bo w czwartek mamy jakieś zaliczenie,a ja nawet nie wiem z czego No i może ciuszki bym w końcu posegregowala... ciekawe ile mi z tych planów wyjdzie Muszę spalić tą wczorajszą pizzę

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora