2014-11-15, 12:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
Napisane przez niunia_ona
Słyszałam że zima ma przyjść dopiero w lutym ale by bajka była gdyby mieli rację.
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------
Tez mi się marzy sesja ale szkoda nam kasy niestety a to takie fajne. Sami w domu sobie coś zrobimy myślę. Siostrze powiem i nam coś tu porobi tylko z miejscem ciężko he
|
Mozna znalesc fajne miejsca ostatnio u kolezanki widzialam jej sesje ,zrobiona nad jeziorkiem, ale ze pogoda nie bedzie ciekawa do marca, to mozna znalesc inne piekne miejsca nawet w lesie, albo buciki na brzuszku wasze dlonie na brzuszku cos w tym stylu Kuzynka moja rodzila w maju wiec na wielkanoc mezus pomalowal jej brzuch cos w stylu kolorowego jajka naprawde super zdiecie U mnie jest tyle dobrze, ze zima trwa bardzo krotko, albo wlasciwie jej nie ma za to jesien, wiatr i deszcze to wiecznosc 
No a moj TZ pytal czy bedzie mogl namalowac na brzuchu 75 procent ciazy cos takiego, i zrobic zdiecie tez na pamiatke oczywiscie sie zgodze 
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------
Cytat:
Napisane przez ojustyna
To pozazdrościć szwagra, u mnie nikt nie fotowy, TŻ kiedyś hobbystycznie się fotkami zajmował, ale co z tego, jak ja chce z nim, a poza tym nie mamy własnie takiego cuudownego sprzętu, na święta chyba sobie zażyczymy od rodzinki aparatu fotograficznego, bo te co mamy to są fuuj, jeden już pobity a drugi też taki że jakieś porozmazywane wychodzą bez tej cudownej jakości 
|
Tez mu zazdroszcze.... ze ma aparat o ktorym ja moge sobie pomarzyc, ale zawsze z niego korzystam jak u siostry jestesmy, moj to taki zwykly co mnie denerwuje podczas robienia zdiec hihihi 
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------
Cytat:
Napisane przez nouvelle2
chyba sobie kupię taki podest w Ikei, ja ta Pani ma przy fotelu. Faktycznie mozna sobie jedną nogę na tym oprzeć i stworzyc z nogi taką 'poduszkę' dla dziecka 
|
Moze byc bardzo pomocny, ja myslalam nad taka poduszka ale TZ mowi zeby nie kupowac, stwierdzil ze bede szczesliwa, ze mam dziecko w ramionach a nie na poduszce, ale jak bede chciala to kupi... wiec sie wstrzymuje niech mu bedzie
Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-15 o 12:22
|
|
|