Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-31, 16:11   #2634
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)

Cytat:
Napisane przez Divine18 Pokaż wiadomość
ja kupilam ten szampon za 15 zł ma 200 ml zostalo mi tylko tyle wiec niedlugo bede musiala zaopatrzyc sie w nowy ale warto...
A jak działa? dodaje objetosci, wzmacnia, okranicza przetłuszczanie?

Cytat:
Napisane przez Jula84 Pokaż wiadomość
Ja prawie zawsze trzymam 20 min maske na włosach i to pod czepkiem foliowym...najgorsze jest to że one są takie właśnie "tępę"...sztywne, takie nijakie...sama nie wiem jak to określić...
Ale jadę dzis do ortodonty (zakładam aparat za kilka mc ) a obok gabinetu mam bardzo tanią apteke gdzie ten duzy wax - 480g jest za 23 zl... i maja też ten polski wax
Karla doradź mi - ktorą wersję z tych "polskich" waxów kupic?
Moze ta miekkosc to zasluga mojej odzywki bo tak jak juz mowilam i benito_mruffkolini tez - pantene dobrze zmiekczaja

Ja wlasnie tez nie wiem ktory kupic mialam saszetke do suchych i zniszczonych i narazie co moge powiedziec po pierwszym uzyciu to to ze zmiekcza wlosy i niestety troche obciaza ale nie powoduje szybszego przetluszczania wrecz przeciwnie wlosy wygladaja puszyscie Ja sie zastanawiam nad brazowo zielonym do slabych i wypadajacych i wlasnie tym do suchych i zniszczonych. Nie wiem czy ten brazowy poradzi sobie z suchymi wlosami i czy je zregeneruje ale znowu korzystnie wplywa na koncowki i zapobiega łamaniu i wypadaniu (opisalam to w watku o waxie) Teraz to nie mam pojecia ktory wybrac

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja sie biorę teraz za silna regenerację, gdyż rozjasnie włoski i wiem ze będą suche i łamliwe.
Olejek rycynowy kiedys stosowałam i szczerze polecam, az dziwne ze do niego jeszcze nie wróciłam włoski były mocne, zdrowe i nie wypadały, a je farbowałam.
Teraz mam blond balejaz a chyba rozjasnie całość moze nie odpadną i czy olejek rycynowy nie przyciemni włosow, bo takie opinie slyszałam.
Nastawiam się tez na wax i olejek kokosowy.
Ostatnio kupiłam odzywke pantene silna regeneracja czy jakos tam i fluid z jedwabiem Gliss Kur (bosssski zapach)

Niom i zobaczymy, w czwartek idę na rozjasnianie, potem zakupuje waxa i olejek kokosowy i będę działac, nie chcę miec siana na głowie, a rozjasnianie bardzo niszczy włosy.

Kiedys w salonie Loreala miałam robiony balejaz, a potem zamiast na same odrosty to znowu na całosc i te rozjasniane, wlosy byly w oplakanym stanie, rozjasniane zreszta z brazu, nie dało sie ich rozczesac ale nie stosowałam ani rycyny, a o waxie czy olej.kokos. nawet nie słyszałam takze napewno az tak zle nie bedzie.
To trzymam kciuki A ja mam ta odyzwke pantene i musze powiedziec ze jest taka sobie Chyba co nieco regeneruje ale na jakies wielki efekt nie ma co liczyc
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora