2014-11-15, 17:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy techniczne z Forum
Cytat:
Napisane przez 1141655
Nie da sie kliknac :Odpisz- bo włącza się reklama Emolium glownie, zawala całą stronę. nic się nie da przeczytać.
Zdjęć nie widać w załącznikach, tylko co niektóre :/
|
Cytat:
Napisane przez BYou
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;48942279]Cały czas są problemy z reklamami, i wczoraj, i dzisiaj. Gdziekolwiek kliknę, czy na ikonkę "cytuj", "wielo-cytuj" czy "odpowiedz", albo na strzałkę przekierowującą na ostatni post w wątku, czy na tytuł wątku, czy gdziekolwiek w obrębie strony to przekierowuje mnie na stronę z reklamą. A drugi problem jest taki, że czasem reklama zasłania całą stronę i nie da się nawet przeczytać forum.
By móc cokolwiek napisać trzeba odświeżać wiele razy, do skutku aż się uda.
To jest bardzo irytujące. [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1
masakra ,poprostu masakra od wielu ,wielu dni
spadajaca reklama ,welli ,zaslaniajaca caly ekran ,klkniecie w odswiezenie otwiera ta reklame w nowym oknie lub przenosi na intymne
teraz tez nie wiem czy uda mi sie napisac.....bo klikniecie w odpowiedz ,przenosi na intymne i tak w kolko.
od rana nie mozna bylo wejsc na forum 
|
Cytat:
Napisane przez drabineczka
|
Cytat:
Napisane przez Laura2112
Mi wystarczy odświeżenie raz, ale to i tak irytujące.
Na dodatek mogę np. normalnie kliknąć w odnośnik "Odpowiedz", a jak chcę już wysłać wiadomość - bach - reklama i pisanie wszystkiego od początku : /
|
Inna wizażanka doradziła mi zainstalowanie Adblocka, tak zrobiłam i po problemie. Wam też polecam
|
|
|