Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-15, 20:23   #4889
monicca1989
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
mój tez przedszkolak pierwsza klasa wpada do sali i od razu do dzieci i zabawek dlatego mam nadzieję że przyjmą mi go na następny rok, bo widze że dobrze się tam czuje
F. ma tak samo, czasem odwiedzamy babcię w przedszkolu i jak tylko mu otworzy drzwi do sali, gdzie są najmłodsze dzieci to leci, bawi się i nie chce wyjść ostatnio nawet załapał się na obiad. Zjadł 2 dania i popił kompotem

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
alliw bez drzemki na pewno jest ciezko

wczoraj nareszcie skonczylam fotoksiazke - ale z tym roboty mam 82 strony i zastanawiam sie czy robic czy nie
Co do drzemki to potwierdzam bo dzisiaj mieliśmy pierwszy taki dzień

Fotoksiążkę rób, mam już 3 i każdy kto ogląda chcę robić swoim dzieciom podobne świetna pamiątka. Nasza ostatnia ma 100stron i jest przepiękna

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość

U nas lipa ze zdjęc, czy filmików bo zaraz przylatuje do aparatu. A moglby pozowac jak model
U nas podobnie jak wyciągnę aparat to odrazu przylatuję i chcę oglądać zdjęcia więc mu mówię, że jeszcze nie ma co oglądać i muszę mu zdjęcie zrobić i wtedy pokażę więc pozuję przez 2 sekundy i leci oglądać jak wyszedł
Zresztą jak go ubieram, przebieram to też zaraz leci do lustra się obejrzeć każdej strony.

Pochwalę się, że moje dziecko mówi mi "mamuś"

I powiem jak mnie ostatnio zaskoczył. Myłam ubikację i F. pchał mi się ciągle, chciał złapać płyn, odświeżacz jednym słowem przeszkadzał, prosiłam, zeby poszedł do pokoju się bawić ale nic z tego w końcu mówię, żeby poszedł bo tutaj smierdzi i mama ma rękawice na ręce (żółtą gumową) poszedł, wraca po 3 sekundach z założoną skarpetką na rękę wyciągniętą po łokieć i chcę sprzątać
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora