2014-11-17, 06:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Heeej.
U nas nocka przespana, szkoda tylko,że młoda spała do 6.30. a ja do 7.15:P
Cytat:
Napisane przez nena_milka
Eeee tam. Najprawdziwsi sa w chlopakach do wzięcia na polsat play 
|
tego nie znam nie mam polsat play
Cytat:
Napisane przez Larysa88
O to to mam to samo 
Choć dzisiaj dopiero drugi raz oglądałam
Ale żal mi tych dziewczyn które się zakochały a faceci chcą przyjaźni albo mówią że czas pokaże 
|
noo dokładnie, najbardziej mi żal tej Ani,bo super dziewucha, zakochana po uszy, a ten tak ją potraktował.
Ta Ewa też biedna, ale troszkę niezrównoważona- mógł się chłopak wystraszyć ( aczkolwiek gdzieś mi się obiło o uszy,że po prostu znalazł sobie babę z sąsiedniej wsi z hektarami ).
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa
Też oglądam rolnika od jakiegoś czasu,powiem Wam ze dla mnie to był taki pozytywny program,do dziś...bo szkoda mi złamanych serc dziewczyn  w końcu to faceci wybierali i szukali tej jedynej,a teraz nie chcą nawet spróbować :/
Zobaczymy jak za tydzień będzie 
|
nooo dokładnie, zmieniłam o tych facetach zupełnie zdanie. Przyszli się pokazać i zareklamować, a do tego kaskę zarobić.
od pcoątku miałam mega złe zdanie o tym Pawle, a tu proszę.Chyba jako jedynemu coś z tego wyjdzie
Szkoda mi za to tego Zbyszka, on jest super-mądry, ulożony (chociaż na początku myślałam,że to burak będzie), a ta Kaśka niedorobiona trochę
Cytat:
Napisane przez tassia
A ja nie mogę zdzierzyc rolnika za to TŻ włącza go i męczy mnie tym.
|

Cytat:
Napisane przez agusiowata84
Ja też lubię 
|
haha no to warto się było odezwać, w końcu mam z kim o tym podyskutować.
A nie tylko o Tap Madl
Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2014-11-17 o 06:46
|
|
|