2014-11-17, 14:32
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Porada w sprawie odpowiedniego treningu
Cytat:
Napisane przez Drakan
Fajny plan treningowy do domu jest na damskim dziale na sfd.pl  Dużo dziewczyn stąd bardzo go sobie chwali.
Trener wydaje mi się, że na początek dobrze zalecił. Właśnie takie tam różne cosie by wzmocnić ciało i przygotować je do 'dalszej obróbki'  Co do polityki aerobowej się nie wypowiem właśnie ze względu na te różne podejścia, nie wiem co najlepsze, ale maszyny po takim czasie można już spokojnie zamienić na wolne ciężary i/lub ćwiczenia z wykorzystaniem ciała jako obciążenia.
Co do pory ćwiczeń rano też można, ale trzeba przypilnować by nie ćwiczyć na czczo. Dużo mędrków gazetowych i internetowych zaleca tę 'metodę' a to zło dla mięśni w czystej postaci. Za to jakieś 2 godziny po jedzonku jak najbardziej  A konkretna godzina to juz indywidualnie dopasować do planu dnia.
|
Przeglądnęłam ćwiczenia na sfd - rzeczywiście bardzo fajnie pokazane wszystko z wyszczególnieniem na poszczególne partie. Dzięki 
Karnet na siłownię mam na miesiąc na razie, więc wykorzystam, a potem zobaczę- może pozostanę przy ćwiczeniach w domu z butelkami wody jako obciążeniem czy właśnie ciężarem swojego ciała 
Właśnie rano to średnio mam czas zazwyczaj, ale wiadomo- nigdy na czczo
|
|