Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!! cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-17, 17:12   #910
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3

czesc!
zostawić Was na pół dnia

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
Kasienka, a ja Ci życzę, żebyś znalazła takiego, który będzie z Tobą nie ze względu na dziecko Tamten albo niech zmądrzeje albo da Ci święty spokój...
może kiedyś takiego znajdę na razie muszę jakoś ogarniać życie sama
Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Kasiu, ja to musze być beznadziejna...zero wyczucia ;( w ciąży to jednak jestem jak słoń w składzie porcelany ja tu rzygałam tęczą, a tobie wcale nie musiało być miło przepraszam
kochana no co Ty , przestań głupoty opowiadasz
cieszę się z Waszego szczęścia
ja tak szczerze i pozytywnie Wam zazdroszczę!
muszę wierzyć , że może i mnie się kiedyś w końcu poszczęści
Cytat:
Napisane przez Opulka Pokaż wiadomość
Nie, nie masz racji, ale cóż, jeśli ktoś nie chce przyjąć logicznych argumentów (szklanka wody, pierwsza strona gdzie wyraźnie masz 13t 1d- 14 tydzień) to ich nie przyjmie no i co zrobisz Ludzie nie mają wyobraźni matematycznej i to akurat im się często myli, czasem widzę też błędy na stronach dzidziusiowo-parentingowych.
Moja mama (położna, racja) gdy miałam problem i potrzebowałam rady lekarza a było to kilka dni temu (16 tydzień 3 dzień równo) zadzwoniła i powiedziała, że córka jest teraz w 17 tygodniu i ma taki i taki problem i czy mógłby pan doktor...

A zerowa doba życia to zupełnie inna para kaloszy, już po ciąży. Nie liczysz tak samo ciąży i po ciąży, często gęsto dzieci rodzą się jako trzymiesięczniaki bo są takie duże, albo mają wiek ustalany, bo są wcześniakami...to zupełnie już inna bajka
ech... strasznie jesteś konfliktowa moja droga nie podoba mi się to...
Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Opulka Ty mały złośliwcu
muszę się z tym zgodzić...
po co do cholery wywołujecie takie kwasy w dodatku z tak bzdurnych powodów?
niewiarygodne
Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Matko teraz sobie tytuły będziecie wypominać sory ale dla mnie zachowujecie się jakbyście dopiero skończyły gimnazjum . Tyle w temacie.

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Witam się po wizycie.
Dziewczynka potwierdzona na 100 % ! Będzie Ewa! Mała ma 12 cm i 163 g Ciąża rozwija się książkowo. Mam więcej pić ze względu na serce. Szyjka zamknięta. A lekarz dosłownie powiedział,że ogólnie jest zaje.....ie 8.12 genetyczne
superowe wieści
od razu się milej zrobiło
Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
Przeczytalam że znowu jakaś kłotnia (o głupotę i to jaką!), więc nawet nie nadrabiam...
odechciewa mi się tu momentami zaglądać, gdyby nie to, że z częścią jestem prawie od początków;P

idę doglądać lasagnę w piekarniku
mam tak samo niestety jak takie coś widzę
Santi- ambitny obiadek

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Sylwia!!!! marsz do innego lekarza po zwolnienie!! czemu się tak męczysz kobieto??

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora