2014-11-17, 17:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3
czesc!
zostawić Was na pół dnia 
Cytat:
Napisane przez Santilia
Kasienka, a ja Ci życzę, żebyś znalazła takiego, który będzie z Tobą nie ze względu na dziecko  Tamten albo niech zmądrzeje albo da Ci święty spokój...
|
może kiedyś takiego znajdę na razie muszę jakoś ogarniać życie sama
Cytat:
Napisane przez Nadzieja87
Kasiu, ja to musze być beznadziejna...zero wyczucia ;( w ciąży to jednak jestem jak słoń w składzie porcelany  ja tu rzygałam tęczą, a tobie wcale nie musiało być miło  przepraszam 
|
kochana no co Ty , przestań głupoty opowiadasz
cieszę się z Waszego szczęścia 
ja tak szczerze i pozytywnie Wam zazdroszczę!
muszę wierzyć , że może i mnie się kiedyś w końcu poszczęści 
Cytat:
Napisane przez Opulka
Nie, nie masz racji, ale cóż, jeśli ktoś nie chce przyjąć logicznych argumentów (szklanka wody, pierwsza strona gdzie wyraźnie masz 13t 1d- 14 tydzień) to ich nie przyjmie no i co zrobisz  Ludzie nie mają wyobraźni matematycznej i to akurat im się często myli, czasem widzę też błędy na stronach dzidziusiowo-parentingowych. 
Moja mama (położna, racja) gdy miałam problem i potrzebowałam rady lekarza a było to kilka dni temu (16 tydzień 3 dzień równo) zadzwoniła i powiedziała, że córka jest teraz w 17 tygodniu i ma taki i taki problem i czy mógłby pan doktor...
A zerowa doba życia to zupełnie inna para kaloszy, już po ciąży. Nie liczysz tak samo ciąży i po ciąży, często gęsto dzieci rodzą się jako trzymiesięczniaki bo są takie duże, albo mają wiek ustalany, bo są wcześniakami...to zupełnie już inna bajka 
|
ech... strasznie jesteś konfliktowa moja droga nie podoba mi się to...
Cytat:
Napisane przez LuckyLove
Opulka Ty mały złośliwcu 
|
muszę się z tym zgodzić... 
po co do cholery wywołujecie takie kwasy w dodatku z tak bzdurnych powodów?
niewiarygodne 
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
Matko teraz sobie tytuły będziecie wypominać  sory ale dla mnie zachowujecie się jakbyście dopiero skończyły gimnazjum  . Tyle w temacie.
|

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89
Witam się po wizycie.
Dziewczynka potwierdzona na 100 % ! Będzie Ewa! Mała ma 12 cm i 163 g  Ciąża rozwija się książkowo. Mam więcej pić ze względu na serce. Szyjka zamknięta. A lekarz dosłownie powiedział,że ogólnie jest zaje.....ie  8.12 genetyczne 
|
superowe wieści 
od razu się milej zrobiło 
Cytat:
Napisane przez Santilia
Przeczytalam że znowu jakaś kłotnia (o głupotę i to jaką!), więc nawet nie nadrabiam...
odechciewa mi się tu momentami zaglądać, gdyby nie to, że z częścią jestem prawie od początków;P
idę doglądać lasagnę w piekarniku 
|
mam tak samo niestety jak takie coś widzę 
Santi- ambitny obiadek 
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------
Sylwia!!!! marsz do innego lekarza po zwolnienie!! czemu się tak męczysz kobieto??
Kocham nad życie!!!
|
|
|