2014-11-17, 18:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez Moni 26
zauważyłam że pisałyście o wydatkach...U nas to w rodzinie to kupuje si prezenty tylko dzieciakom..Więc luz...Ale my też trochę mieliśmy wydatków i jeszcze chrzciny przed nami...Jednak chyba zrobimy dopiero w nowym roku jednak, tylko z drugiej strony mały już duży będzie...Któraś z was robi w nowym roku chrzciny??Czy wszystkie w tym sie załąpały??
|
my chrzcimy 21 grudnia i jak liczyłam to wyniesie nas 6-7 tyś 
Cytat:
Napisane przez damcilapke
witam sie i ja  troche pozno ale tydzieb temu dziadek prawie spalil sie w mieszkaniu ktore sie zapalilo. :-( masakra. 60% ciala spalone--II i III stopien
lelarze mowili ze stan jest ciezki ale stabilny a dzis dzwonia ze dziadek zmarl. Mowie wam nikomu nie zycze takiej tragedii. tak mi przykro  dziadek nie widzial nawet Kacperka. Nie zdarzyl  . nie widzialam sie z nim id kwietnia, od naszego wesela. Na ktorym mowil ze sie cieszy, ze jest przeszczesliwy ze bede miala meza i dziecko. A pptem babcia sie obrazila nie wiadomo o co i nie oddzywalismybsie do siebie przez caly czas. Dziadka po lrawie 7miesiacach zobaczylam na lozku, w spiaczce ppparzonego. Nigdy sobie nie qybacze ze sie nie odezwalam pierwsza   on sie tak cieszyl z prawnuka jtorego nawet nie zobaczyl.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
|
bardzo mi przykro
|
|