2014-11-17, 19:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
Napisane przez lesyeux
Dziewczynki, a ja mam pytanie odnośnie prasowania.
czy na prawdę wszystko trzeba wyprasować dotyczy rzeczy dzieciaczka?
nawet nie pogięte rzeczy ?
czemu to służy. bo ja to mogłabym nie mieć żelazka 
|
Nie wiem czy trzeba.... ja prasuje, bo nie nawidze pogniecionych rzeczy, i w dotyku material jest szorstki a po wyprasowaniu nie. ale sa rzeczy ktorych nie prasuje bo nie widze potrzeby..... 
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------
Cytat:
Napisane przez marta24171
Hej  wpadam się tylko przywitać.
Jestem po wizycie, z małą wszystko dobrze, nadal ułożona pośladkowo, usg nie miałam, ale dostałam skierowanie na glukozę także teraz muszę zadzwonić do laboratorium i się z nimi umówić. Od początku ciąży 4,8 kg na plusie myślę ,że nie jest źle. Ciśnienie miałam tylko przy górnej granicy i mam sobie w domu mierzyć i kontrolować.
Cały weekend milczałam bo mi się córcia rozchorowała. Od nocy z soboty na niedzielę walczę z nawracającą wysoką gorączką, ale jesteśmy już po wizycie u lekarza i dostała antybiotyk i mam nadzieje,że będzie już lepiej.
Zajrzę do Was jeszcze wieczorem jak Maja pójdzie spać i nadrobię wszystkie posty.buźki
|
za wizyte Mnie omija ta glukoza, ale co miesiac mam badanie moczu na cukier i bialko, wiec jesli wyniki beda zle, wtedy mysle ze bym dostala inne....
|
|
|