2014-11-17, 19:26
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Witam w nowym wątku. Ale naprodukowałyście 
Wczoraj spędziłam dzień z mężem, bo w końcu cały dzień wolny miał. Wcześniej siedziałam u rodziców, to się nie widzieliśmy, potem mial wyjazdy. Fajnie tak razem poleniuchować 
Byłam dziś w Lidlu i skusiłam się na tą pluszową bluzę dla córci Do tego wziełam dwie koszulki z długim rękawem. Takie zakupy to sama przyjemność 
A jutro na wizytę idę. Rano muszę jeszcze wyniki krwi odebrać. Robiłam w zeszłym tygodniu, ale jakoś nie chciało mi się po nie iść
Cytat:
Napisane przez Juliette25
Moj syn nauczyl sie ziewac na glos  slodki jest przy tym...
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
|
Kolejne postępy
Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky
Jul
Powiedzmy, że przesypia - czasami marudzi i wystarczy zmienić mu pozycję, w której śpi i śpi dalej, a czasami trzeba dać cycusia i idzie lulu
Podczas skoku w akcie desperacji próbowania wszelkich sposobów na minutę spokoju  kupiliśmy otulacz woombie i niestety mały na niego nie reaguje  minę ma "w coś Ty mnie matka ubrała  "  jedynie odkurzacz pozwalał mi pójść siusiu i natychmiast wrócić  żadne aplikacje z szumami nie działały, musiał być nasz odkurzacz i koniec. A ja błagam go tylko żeby się nie zepsuł 
|
Gratuluję przetrwania skoku Dobrze, że przynajmniej jest jakiś sposób na chwilę spokoju i rozłączenie wi-fi 
Cytat:
Napisane przez Izuniaa89
Witam się po wizycie.
Dziewczynka potwierdzona na 100 % ! Będzie Ewa! Mała ma 12 cm i 163 g  Ciąża rozwija się książkowo. Mam więcej pić ze względu na serce. Szyjka zamknięta. A lekarz dosłownie powiedział,że ogólnie jest zaje.....ie  8.12 genetyczne 
|
Super, że wszystko w porządku i gratuluję córeczki Coś ostatnio same dziewczynki się ujawniają na wątku. Babiniec się robi 
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Moja 'kruszynka' wg dzisiejszego usg waży ok. 3300g 
|
Piękna waga Ja jak się urodziłam ważyłam 3350 g i to po tp Miejmy nadzieję, że do 4 kg nie dobije 
Cytat:
Napisane przez Juliette25
Zapraszam na ciastka francuskie z jablkami i cynamonem  chcialam wkleic fote ale z tel cos nie moge :-(
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
|
Francuskie uwielbiam!
|