Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś
Hej babki,
Lunka Kamil faktycznie Cię testuje i nie miej wyrzutów, że Cię nerwy ponoszą - to normalne. Jasne wyznaczanie granic, tłumaczenie co wolno a czego nie jest niezbędne, bo Tobie daje spokój a dziecku poczucie bezpieczeństwa. Bunt i histerię trzeba przetrwać i tyle, Powodzenia i ściskam Was mocno!
Isia dla kogo tyle paczek szykujesz? My wyczekujemy świąt z niecierpliwością (baaardzo lubimy!) ale przygotowania jeszcze przed nami. Mój mężuś w samochodzie słucha już świątecznych piosenek, które uwielbiamy i tak nas jakoś radośnie nastawiają.
Bazi czyli urlop udał się średnio? Biedna Ada! Ten ustnik z inhalatora to miała przy buzi i tym się denerwowała czy samą parą i sytuacją?
Kasper zaczął chorować na zapalenia oskrzeli ok 2-3 mż i też musiał mieć inhalacje ale w szpitalu mi poradzili żeby tego ustnika nie dawać na buzię tylko kilka cm od. Dzięki temu co miał nawdychać to nawdychał a nie stresował się "czymś" na buzi. Mam nadzieję, że szybko Adusia wróci do zdrówka 
Anti widziałam zdj synka na fb - świetne! A te rajtki to mnie rozbroiły totalnie ja takie powyciągane na stopkach nazywałam zające.
Linka nie wierzę, że to już za tydzień!
Co u nas? Czujemy się różnie... brzuch stawia mi się praktycznie non stop ale @ nie boli. Brakuje mi tchu i nie mogę się dobrze dotlenić.
Zamówiłam już mebelki i ostatecznie wybraliśmy wózek, teraz tylko negocjuję ze sklepami rabat 
Sprzedaję moje autko, bo za mc muszę mieć kaskę na odbiór innego - trzymajcie kciuki.
Mam za sobą pranie najmniejszych ubranek (na 56cm) i wszelakich dodatków żeby w razie W nie zostawić moich chłopaków z tym wszystkim.
yyy i to tyle
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
|