2014-11-18, 09:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Cytat:
Napisane przez Elfka86
O mamuśko  nowy wątek
My aktualnie na etapie skoku rozwojowego  Maja skończyła 17 tygodni wczoraj, więc jesteśmy w samym środeczku tego 15-19 tydzień
Mania czekam na Twój poród jak na zbawienie
Julie Maja śpi nie na samym materacyku, ma pod głową taką płaską poduszkę  i muszę się pochwalić bo dziś spała od 20 do 6 rano  najdłużej od nie pamiętam kiedy  może dlatego, że ostatnie parę dni przez pół nocy nie spała tylko gadała do siebie  jeść nie chciała tylko gadać i się rozkopywać  ale i tak miałam niepospane 
|
Łał - ale pospała też tak chcę 
Ja dałam raz poduszeczkę Małemu, ale zaczął się nią bawić i kłaść sobie na buzi - boję się jednak.
Ona śpi na plecach czy na boczku? Jak kładziesz Maję na tej poduszce? Tak, żeby barki były na niej, czy pod kark jak śpią dorośli? 
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Krusia dawno Cię nie było  oby te kolki szybko minęły, bo i Wy i mały się umęczycie.
Elfka wow  no to nieźle pospała 
Juliette no to robi się mały gryzoń 
|
taaaaaa Czasem jak się zapomni i czymś w danym momencie ekscytuje ssąc pierś to mnie ugryzie, że widzę gwiazdki przed oczami
|
|
|