Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie LIPCOWE 2015 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-18, 13:40   #712
201608010929
Konto usunięte

Dot.: Mamusie LIPCOWE 2015 cz.1

Cytat:
Napisane przez sabincia Pokaż wiadomość
Z tego co wywnioskowałam po Twoich postach to nas mężowie mają ten sam zawód
Ciężka nasza dola

Ja jeszcze nie mam męża, tylko narzeczonego.
Ja i mój Tż mamy ten sam zawód

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
myślę, że zależy od parafii i księdza... Czasami nie robią problemów, bo to nie wina dziecka że rodzice nie chodzą do koscioła, a czasami ksieża potrafią się za to zemścic właśnie na bezbronnym dziecku.. Koleżanka musiała ochrzcić dziecko w innej parafii, bo w jej rodzinnej proboszcz odmówil...
My nie mamy i nie bedziemy mieli slubu kościelnego, nie zamierzamy go brać ale dziecko będziemy chrzcili. I jest mi obojętne, jaki proboszcz dokona tego sakramentu, moze nawet taki z Koziej Wólki... podobno jak im się powie, że w takim razie w ogóle dziecko nie będzie chrzczone to szybko zmieniają zdanie.

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
moja kumpela robiła test 2 tyg po terminie @ i tez test negatywny a dopiero po 3ch tyg miała 2 kreski
Ja zrobiłam test wieczorem w dzień spodziewanej miesiączki. Wyszedł negatywny. A po trzech dniach - pozytywny

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
Dzień Dobry,
pól nocy nie spałam, zasnęłam dopiero o 5 rano
Byłam już na poczcie i wysłałam L4.
Jakie badania zapisał Wam Ginekolog ?
Ja dzisiaj byłam w pracy bo musiałam jeszcze kilka spraw pozałatwiać, a L4 zaniosłam wczoraj. Wszyscy każą mi wypoczywać.
Mi gin kazał zrobić: odczyn Coombsa, vdrl, HBs antygen +p/ciała, mocz, morfologia, glukoza, cytomeglia IgG IgM, toxoplazmoza IgG IgM, TSH, a-TPO fT, anty-HCV, anty-HIV, różyczka IgG, ospa wietrzna IgG. Zapłaciłam 490 złotych
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora