Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do starej formuły nie wracamy, zachowania i poglądy non stop obśmiewany XXII (+OT)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-18, 16:47   #1663
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Do starej formuły nie wracamy, zachowania i poglądy non stop obśmiewany XXII (+

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48976346]
Ja tak mialam w gimnazjum, sprawdziany z tego co kto i jak. A mi nieraz ciezko zapamietac imiona postaci. Za to w ogolniaku mialam wspanialego poloniste, omawial lektury tak, jak powinno sie omawiac, czyli dochodzil do sedna sprawy, problemu omawianego w ksiazce, jakichs zagadnien moralnych, etycznych, a nie pierdół. I dzieki temu zawsze wiedzialam o co chodzi, a nie skupialam sie na szczegolach "Co niosl ze soba Jasio jak szedl do lasu". Za to przy tym wszystkim wkurzaly mnie braki w mysleniu u niektorych ludzi. Jak sie słuchało tych pierdół, to aż brzuch bolał [/QUOTE]

Też tak miałam, normalnie niebo a ziemia, od razu mi się przyjemniej czytało te lektury, nawet jeśli wszystkich nie przeczytałam

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
wiaderka zapłaciły ładnie
No, wiadra nawet jak edukacyjnie nie wszustkim się opłaciły, to finansowo bardzo.
Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
I wyjechała z mężem do Iraku (chyba) nie znając języka, nie orientując się w sytuacji politycznej, zdana na niego.
To mnie strasznie zdziwiło o.O
Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Ciekawe...
Matka mojego znajomego (muzułmanka od urodzenia) hijab założyła dopiero po urodzeniu pierwszego dziecka i nikt nie robił z tego jakoś problemu. I to nie jest jednostkowy przypadek.
Ale może to zależy od kraju? Oni akurat żyją w państwie multikulti.
Zapytam go dzisiaj.
No, zalezy od odłamu, kraju i rodziny :P Koleżanka nosi od małego na przykład :P
No i porównanie kaptura do hijabu mnie akurat dziwi, chociaż prównanie do majtek też beznadziejne. A czemu zakonnica w kornecie (chyba to byłą jedna z nazw? nie pamiętam XD) może wejść do banku, a ja w kapturze nie?

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Ten wątek o matce chłopaka jest genialny, w życiu bym nie pomyślała, że odmowa może urosnąć do tak poważnej rangi obrazy dla niektórych "To się nazywa ponoszenie konsekwencji" wtf XD
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora