2014-11-18, 21:48
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa
Biała, gratuluję zdania prawka
Ja kupiłam kurtkę normalna na zimę, tylko, że o rozmiar większy z paskiem zapinanym w pasie. Dużo kurtek przymierzałam, ale tą co kupiłam, ma duzo luzu w brzuszku i pasek moge zapiąć aż pod cyckami  .
|
Hmm, zaczęłam się zastanawiać czy też tak nie zrobić, bo ceny kurtek ciążowych przyprawiają o zawrót głowy
Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia
Biała- gratuluje zdania prawka  i strasznie zazdroszcze, ja za dwa tygodnie bede podchodziła juz drugi raz :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Będę trzymać kciuki, bo wiem jaki to stres 
Cytat:
Napisane przez buu007
ja sie cos nie czuje najlepiej,ani wczoraj ani dzis 
dobrze ze jutro mam wizyte,ale juz sie przerazilam
bo caly dzien na nogach,i caly czas czuje takie jakby klucie w pipce no i jakby napiecie,boszz wiec ide do lazienki i patrze w lusterku i jak zobaczylam ta moja bozene to masakra,wygladam jak jakis pawian,mega zyly mi powylazily,wszystko jest az fioletowe,mega ukrwione az sie wstydze do lekarza jutro isc 
bo to wyglada strasznieeeeeeee[COLOR=Silver]
|
Hmm, czyli to jednak możliwe, żeby Bożena zmieniła swój image w trakcie ciązy, u mnie na razie bez żył, ale jakoś inaczej to wszystko wygląda 
Cytat:
Napisane przez logoasia
zaraz andzia pojdzie spac to podjade chyba na ip
no wlasnie o to chodzi zeby tylko sprawdzic czy nic sie tam nie dzieje
|
Logasia, czekamy na wieści.
Cytat:
Napisane przez Kasiulka22
|
Kasiulka, piękny kolor wózka 
Cytat:
Napisane przez Asia1105
Melduję się po wizycie 
Niunia waży już 1000 g  Inne pomiary też ok.
Szyjka piękna, wzorcowa  Tylko ma uroda taka, że całe życie mam ją wąską i drobną jak całą resztę tam... Ale się tym nie martwimy.
Co do cukru to powiedział, że żadnej insuliny nie wprowadzać. Mam jeść, mierzyć i eliminować złe jedzenie.
Cholerka a teraz mi się przypomniało, że nie zapytałam o te skurcze pezepowiadające jak je rozpoznać itd. Kurka no....
Zdjęcia jakieś mam, ale nie chciała się dać obfotografować tak ładnie więc nie wstawiam.
A ułożona jedt narazie pośladkowo i na twarzy miała pępowinę. Ale też mam się tym nie martwić.
Kasiula śliczny wózek 
|
Gratuluję udanej wizyty, super że wszystko ok
|
|
|