Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-18, 21:48   #1999
biala17a
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Biała, gratuluję zdania prawka

Ja kupiłam kurtkę normalna na zimę, tylko, że o rozmiar większy z paskiem zapinanym w pasie. Dużo kurtek przymierzałam, ale tą co kupiłam, ma duzo luzu w brzuszku i pasek moge zapiąć aż pod cyckami .
Hmm, zaczęłam się zastanawiać czy też tak nie zrobić, bo ceny kurtek ciążowych przyprawiają o zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Biała- gratuluje zdania prawka i strasznie zazdroszcze, ja za dwa tygodnie bede podchodziła juz drugi raz :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Będę trzymać kciuki, bo wiem jaki to stres

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość

ja sie cos nie czuje najlepiej,ani wczoraj ani dzis
dobrze ze jutro mam wizyte,ale juz sie przerazilam
bo caly dzien na nogach,i caly czas czuje takie jakby klucie w pipce no i jakby napiecie,boszz wiec ide do lazienki i patrze w lusterku i jak zobaczylam ta moja bozene to masakra,wygladam jak jakis pawian,mega zyly mi powylazily,wszystko jest az fioletowe,mega ukrwione az sie wstydze do lekarza jutro isc
bo to wyglada strasznieeeeeeee
[COLOR=Silver]
Hmm, czyli to jednak możliwe, żeby Bożena zmieniła swój image w trakcie ciązy, u mnie na razie bez żył, ale jakoś inaczej to wszystko wygląda

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
zaraz andzia pojdzie spac to podjade chyba na ip
no wlasnie o to chodzi zeby tylko sprawdzic czy nic sie tam nie dzieje
Logasia, czekamy na wieści.

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Babeczki nic nie doczytałam tylko na szybko wklejam, bo siedze z cora na kolanach i wogóle mam dzis zakrecony dzien. Spacerowki nawet nie montowałam bo mi szkoda było wyciagac ja ze szczelnej folii

A na koncu wklejam zdjecie pojemnika naprawde jest fajny lepiej na zywo wyglada ktory upolowalam w tkMaxx z przeznaczeniem na kosmetyki chusteczki malucha. Bedzie stal na przewijaku
Kasiulka, piękny kolor wózka

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie
Niunia waży już 1000 g Inne pomiary też ok.
Szyjka piękna, wzorcowa Tylko ma uroda taka, że całe życie mam ją wąską i drobną jak całą resztę tam... Ale się tym nie martwimy.
Co do cukru to powiedział, że żadnej insuliny nie wprowadzać. Mam jeść, mierzyć i eliminować złe jedzenie.
Cholerka a teraz mi się przypomniało, że nie zapytałam o te skurcze pezepowiadające jak je rozpoznać itd. Kurka no....
Zdjęcia jakieś mam, ale nie chciała się dać obfotografować tak ładnie więc nie wstawiam.
A ułożona jedt narazie pośladkowo i na twarzy miała pępowinę. Ale też mam się tym nie martwić.

Kasiula śliczny wózek
Gratuluję udanej wizyty, super że wszystko ok
biala17a jest offline Zgłoś do moderatora