Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-18, 21:50   #2332
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
pomyslalam ze bedzie pamiatka, nawet dla porownania na zas, jak sie dzidzia rozwijala. bo przeciez karte ciazy w szpitalu oddajemy a moj gin nie daje mi zadnych wypisow z informacjami (moja szwagierka z kazdej wizyty miala wypis odnosnie dzidzi itp)
ja mam karte z pierwszej ciazy i wszystkie usg ladnie opisane z tej jak z wczesniejszej ciazy

Cytat:
Pelnia wypadnie 5 marca, 4 kwietnia i 4 maja
zamawiam 4 kwietnia

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
niezawsze - ciut lepiej, dziękuję
Jak tam przeprowadzka? Wszystko w miarę ogarnięte?
to ciesze sie i bierz nospe w razie co. Masakra z przeprowadzka i z tym czym sie wiaze, tzn juz prawie ogarniete wsio, ale...(w klubie moze jutro napisze)
Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Niezawsze nie wiem co tam dokładnie było na wynikach bo usłyszałam tylko, że wynik nieprawidłowy i żeby dzwonić do rejestracji jeśli chcę się umówić na wizytę.
to moze nie jest tak zle,, nie martw sie na zapas, tylko szkoda, ze wizyta nie jest priorytetowa, w ciazy jestes w koncu, moze pokombinuj jeszcze cos

Cytat:
usg 3d to super sprawa, sama bym chciala ale troche szkoda mi kasy, doloze ciut i na szkole rodzenia chce

wytrzymasz bez tzta jak sie stesknisz bedziesz bardziej kochala
ja doszlam do wniosku, ze za nic nie place oprocz witamin w ciazy, wiec zaszaleje i nie zal mi 200zl, Maja ma plyte, wiec dlaczego mlody ma nie miec
Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
To możliwe ze zamiast 9 urodze 5 :-D

tragedia :-(
Ja chodzę do lux medu tam cytologia jest zapakowana w kopertę, normalnie zatajona jak gr krwi
jak 5? marca? juz?

Gdzie do luxmedu jezdzisz? na Szernera? Ja tam wlasnie, bo najblizej nas Ciaze tez tam prowadzisz?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora