2014-11-18, 21:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
pomyslalam ze bedzie pamiatka, nawet dla porownania na zas, jak sie dzidzia rozwijala. bo przeciez karte ciazy w szpitalu oddajemy  a moj gin nie daje mi zadnych wypisow z informacjami (moja szwagierka z kazdej wizyty miala wypis odnosnie dzidzi itp) 
|
ja mam karte z pierwszej ciazy i wszystkie usg ladnie opisane z tej jak z wczesniejszej ciazy
Cytat:
Pelnia wypadnie 5 marca, 4 kwietnia i 4 maja 
|
zamawiam 4 kwietnia 
Cytat:
Napisane przez Majka232
niezawsze - ciut lepiej, dziękuję 
Jak tam przeprowadzka? Wszystko w miarę ogarnięte?
|
to ciesze sie i bierz nospe w razie co. Masakra z przeprowadzka i z tym czym sie wiaze, tzn juz prawie ogarniete wsio, ale...(w klubie moze jutro napisze)
Cytat:
Napisane przez nancy822
Niezawsze nie wiem co tam dokładnie było na wynikach bo usłyszałam tylko, że wynik nieprawidłowy i żeby dzwonić do rejestracji jeśli chcę się umówić na wizytę.
|
to moze nie jest tak zle,, nie martw sie na zapas, tylko szkoda, ze wizyta nie jest priorytetowa, w ciazy jestes w koncu, moze pokombinuj jeszcze cos
Cytat:
usg 3d to super sprawa, sama bym chciala ale troche szkoda mi kasy, doloze ciut i na szkole rodzenia chce
wytrzymasz bez tzta  jak sie stesknisz bedziesz bardziej kochala 
|
ja doszlam do wniosku, ze za nic nie place oprocz witamin w ciazy, wiec zaszaleje i nie zal mi 200zl, Maja ma plyte, wiec dlaczego mlody ma nie miec
Cytat:
Napisane przez kamilove
To możliwe ze zamiast 9 urodze 5 :-D
tragedia :-(
Ja chodzę do lux medu tam cytologia jest zapakowana w kopertę, normalnie zatajona jak gr krwi
|
jak 5? marca? juz?
Gdzie do luxmedu jezdzisz? na Szernera? Ja tam wlasnie, bo najblizej nas Ciaze tez tam prowadzisz?
|
|
|