Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-19, 08:39   #2167
tapetka22
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXI

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
oj.. ja lubie ugotowane b.nietarte.. pamiętam w domu jak mama zawsze tarła, to podbierałam jej te "du.pki" co zostały i zjadam.. a jakoś nie całkiem umiem sobie wyobrazić zasmażane te march,bur czy kapusta... nigdy nie jadłam takich i niekoniecznie leży to w sferze moich marzeń

hahah dlatego ja na większe zakupy.. [np teraz zapasy warzyw na święta ] zamawiam tatę z autem i jedxziemy po pracy "D

pewnia jako worki na smieci ;p

jakby kogoś ceny interesowały [a nie skorzystał jeszcze ze zniżki]
to fasole 1,72, korniszony 3,59, buraczki tart 1,43, papryka 2,71

masakra - przez tę biedronkę mam już chore sny - dzisiaj śniło mi się, że jedna B w pobliżu była wyprzedażowa - ale ta oficjalnie, na koszykach miała napisane coś w stylu - tutaj tylko produkty przecenione na wyprzedaży
sądzać po wieku pana-okolo 60-tki to chyba mu strarczy do konca zycia
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja dziś ide dokupic marchewke, buraczki postaram sie skosztowac dzis do czegos, zeby nie brac w ciemno. Bede teraz jesc kilka dni marchewke na zmiane z burakami, bo jak juz otworze to trzeba

Warszawianki, są gdzies jeszcze te takie pudełka na leki na kazdy dzien? Wiem, jak zwykle odkryłam potrzebę w czas
ja kupie marchewki i buraki zasmazane, kapuche czerwona i pomidory suszone
a jutro..jutro bedzie nowe kuszenie

wiadomo juz ile % na ciastka bedzie?