Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas ucieka jak szalony będą z nas cudowne żony :-) PM 2016 część 20 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-19, 14:27   #921
sunny0
PeeMa

Dot.: Czas ucieka jak szalony będą z nas cudowne żony :-) PM 2016 część 20 <3

Hej kolejny śpiący dzień dzisiaj

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jakieś pomysły na gry/zabawy na wieczór panieński? Będzie albo w domu albo w jakimś kameralnym miejscu, na pewno nie żadna dyskoteka, więc trzeba coś wymyśleć
Ja chyba też taki zrobię, nie lubię dyskotek itp. Ale pomysłów na razie nie mam
Cytat:
Napisane przez delicja123 Pokaż wiadomość
Ktoś mnie prosił o tego fotografa co o nim mówiłam
https://www.facebook.com/creativephoto.eu?fref=ts
nie ma strony tylko fejsa
Ja pytałam, ładne zdjęcia

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
mnie sie ostatnio koleżanka pytała czy już wybrałam świadkową.. myślałam, że z krzesła spadnę jak to usłyszałam na świadkową to ja mam zamiar się za jakieś 1.5 roku zdecydowac
Ja nie mam pojęcia, kto będzie moją świadkową. Nie mam jakiejś bardzo bliskiej przyjaciółki
Cytat:
Napisane przez kognisia Pokaż wiadomość
Muszę Was Dziewczyny na chwilę zostawić, wczoraj dowiedziałam się, że mój kuzyn popełnił samobójstwo. Muszę dojść do siebie.
Przykro mi, trzymaj się
Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
ale.. wbrew woli rodziców T.. oni chcieli zrobić wesele dwudniowe za 200zł w jakimś starym ohydnym gościńcu.. gdzie na ścianach wisi kurz, obrazy dworków, lisów, szable itd. i na srodku sali stoją dwie ściany.. mało tego ich sala ma same negatywne opinie.. [i mase wolnych terminów- a to chyba o czymś świadczy? ]
ta którą wybraliśmy, jest otwarta od kwietnia, znajomi tam byli i bardzo chwalili, dwie kolejne pary znajome mają tam wesele za rok.. a i o terminy ciężko.. w środku elegancki minimalizm i w ogóle eh i oh..

jesteśmy trochę rozbici bo niefajnie na wojenną ścieżke z teściami wchodzić przed weselem.. ale mamy pełne wsparcie moich rodziców [mentalne i finansowe, choć sami mają wiele wydatków] i całej roziny, która nas wspiera w naszej decyzji.. eh

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

całą noc nie spałam bo beczałam.. a dziś wyglądam jakby mnie ktoś pobił
No co Ty! Nie ma się czym przejmować wg mnie. To Wasz dzień i to Wy macie decydować. Moja teściowa np. ogólnie jest ok, a jak zaczęliśmy wybierać salę czy zespół to nic jej nie pasowało, zawsze jakieś ale. My z TŻem mieliśmy to gdzieś Słucham grzecznie co mówi i tyle
Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
wiem, wiem, zgłoszę się do osoby zakładającej wątek tak napisałam, bo się czuję jakbym tu pół życia była a od tygodnia jestem zaręczona dopiero
Aż sprawdziłam i dzisiaj jestem równe trzy tygodnie I też dobrze się tu czuję, pozytywna atmosfera
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
wiem, że parę dziewczyn chciało kupić TT - informuje, że na merlinie są za 23 zł

dobra, serio czas usiąść do magisterki
O, to ja się zdecyduję. Jeszcze tak dla pewności, to ta, prawda?
http://merlin.pl/Tangle-Teezer-The-O...9,1382069.html
Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
wierszyk jest nie aktualny mam nowy

Dużo u nas się zmieniło,
Przyszłych żonek nam przybyło.
A my dalej plotkujemy,
Nasze śluby planujemy.
Mamy już dwie żonki,
Prawie wszystkie mamy pierścionki.
A te co ich nie mają,
Niedługo się doczekają.
Już nie dwa lata a ponad rok,
Zrobimy ten najważniejszy krok.
Mamy też PMki późniejsze,
Co w 2017 będą najpiękniejsze.
Kończę tą grafomanię i zapraszam na plotkowanie

nudziłam się
świetny wierszyk
Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
Na mnie sie TZ troche obrazil. Ma dostac malutkie mieszkano 25m2 od miasta(pokoj z kuchnia) i szukac zamiany na wieksze 2 lub 3 pokoje. Mielismy zanieszkac razem w przyszlym roku jak bedzie po zamianie a on z pomyslem wyskoczyl abysmy razen w tej klitce zamieszkali. Zamany trwaja zazwyczaj szybko 2-3 miesiace a ja wolalabyn sie juz przeprowadzic do wiekszego mieszkania co byśmy sie z rzeczami pomiescili. To ten ma.focha...
Na pewno się jakoś dogadacie Oboje macie trochę racji wg mnie

Idę spędzić trochę czasu z TŻem, bo ostatnio się mijamy, a dzisiaj też jeszcze wychodzę na dwie godzinki
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora