2014-11-19, 14:27
|
|
PeeMa
|
Dot.: Czas ucieka jak szalony będą z nas cudowne żony :-) PM 2016 część 20 <3
Hej kolejny śpiący dzień dzisiaj 
Cytat:
Napisane przez klakla91
Dziewczyny, jakieś pomysły na gry/zabawy na wieczór panieński? Będzie albo w domu albo w jakimś kameralnym miejscu, na pewno nie żadna dyskoteka, więc trzeba coś wymyśleć 
|
Ja chyba też taki zrobię, nie lubię dyskotek itp. Ale pomysłów na razie nie mam 
Cytat:
Napisane przez delicja123
|
Ja pytałam, ładne zdjęcia 
Cytat:
Napisane przez iixi
mnie sie ostatnio koleżanka pytała czy już wybrałam świadkową.. myślałam, że z krzesła spadnę jak to usłyszałam  na świadkową to ja mam zamiar się za jakieś 1.5 roku zdecydowac 
|
Ja nie mam pojęcia, kto będzie moją świadkową. Nie mam jakiejś bardzo bliskiej przyjaciółki 
Cytat:
Napisane przez kognisia
Muszę Was Dziewczyny na chwilę zostawić, wczoraj dowiedziałam się, że mój kuzyn popełnił samobójstwo. Muszę dojść do siebie.
|
Przykro mi, trzymaj się 
Cytat:
Napisane przez izk_a
ale.. wbrew woli rodziców T.. oni chcieli zrobić wesele dwudniowe za 200zł w jakimś starym ohydnym gościńcu.. gdzie na ścianach wisi kurz, obrazy dworków, lisów, szable itd. i na srodku sali stoją dwie ściany..  mało tego ich sala ma same negatywne opinie.. [i mase wolnych terminów- a to chyba o czymś świadczy?  ]
ta którą wybraliśmy, jest otwarta od kwietnia, znajomi tam byli i bardzo chwalili, dwie kolejne pary znajome mają tam wesele za rok.. a i o terminy ciężko.. w środku elegancki minimalizm i w ogóle eh i oh..
jesteśmy trochę rozbici bo niefajnie na wojenną ścieżke z teściami wchodzić przed weselem.. ale mamy pełne wsparcie moich rodziców [mentalne i finansowe, choć sami mają wiele wydatków] i całej roziny, która nas wspiera w naszej decyzji.. eh
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------
całą noc nie spałam bo beczałam.. a dziś wyglądam jakby mnie ktoś pobił 
|
No co Ty! Nie ma się czym przejmować wg mnie. To Wasz dzień i to Wy macie decydować. Moja teściowa np. ogólnie jest ok, a jak zaczęliśmy wybierać salę czy zespół to nic jej nie pasowało, zawsze jakieś ale. My z TŻem mieliśmy to gdzieś Słucham grzecznie co mówi i tyle 
Cytat:
Napisane przez izk_a
wiem, wiem, zgłoszę się do osoby zakładającej wątek  tak napisałam, bo się czuję jakbym tu pół życia była  a od tygodnia jestem zaręczona dopiero 
|
Aż sprawdziłam i dzisiaj jestem równe trzy tygodnie I też dobrze się tu czuję, pozytywna atmosfera 
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin
wiem, że parę dziewczyn chciało kupić TT - informuje, że na merlinie są za 23 zł
dobra, serio czas usiąść do magisterki 
|
O, to ja się zdecyduję. Jeszcze tak dla pewności, to ta, prawda? 
http://merlin.pl/Tangle-Teezer-The-O...9,1382069.html
Cytat:
Napisane przez Promyk03
wierszyk jest nie aktualny mam nowy
Dużo u nas się zmieniło,
Przyszłych żonek nam przybyło.
A my dalej plotkujemy,
Nasze śluby planujemy.
Mamy już dwie żonki,
Prawie wszystkie mamy pierścionki.
A te co ich nie mają,
Niedługo się doczekają.
Już nie dwa lata a ponad rok,
Zrobimy ten najważniejszy krok.
Mamy też PMki późniejsze,
Co w 2017 będą najpiękniejsze.
Kończę tą grafomanię i zapraszam na plotkowanie
nudziłam się 
|
świetny wierszyk 
Cytat:
Napisane przez lenka990
Na mnie sie TZ troche obrazil. Ma dostac malutkie mieszkano 25m2 od miasta(pokoj z kuchnia) i szukac zamiany na wieksze 2 lub 3 pokoje. Mielismy zanieszkac razem w przyszlym roku jak bedzie po zamianie a on z pomyslem wyskoczyl abysmy razen w tej klitce zamieszkali. Zamany trwaja zazwyczaj szybko 2-3 miesiace a ja wolalabyn sie juz przeprowadzic do wiekszego mieszkania co byśmy sie z rzeczami pomiescili. To ten ma.focha...
|
Na pewno się jakoś dogadacie Oboje macie trochę racji wg mnie 
Idę spędzić trochę czasu z TŻem, bo ostatnio się mijamy, a dzisiaj też jeszcze wychodzę na dwie godzinki
|
|
|