Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas ucieka jak szalony będą z nas cudowne żony :-) PM 2016 część 20 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-19, 19:02   #974
wildDaisy
żona bez ogona

Dot.: Czas ucieka jak szalony będą z nas cudowne żony :-) PM 2016 część 20 <3

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Hej

Co do kamerzystów, to nie wiem jakie są ceny u nas, ale też nie wiem czy w ogóle będziemy mieć Kiedyś byłam bardzo na "nie", ale teraz to się waham, na szczęście mam duuużo czasu
Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Też już się zaczęłam wahać Niby bardzo nie chciałam, a teraz sama nie wiem
Zachęcam i jedną, i drugą do wzięcia kamerzysty pod uwagę

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
No nie wiem, trochę przeraża mnie ta scena jak w wannie się kąpią, ja bym nie chciała miec czegoś takiego na filmie z wesela

Świadkowa to nie jest laska z tego filmiku?
Dla mnie filmik prześwietny! Ale własnie nie wiem czy chciałabym, żeby ktoś go oglądał...

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Oja, widzę że była na tym weselu ta straszna zabawa ze zbieraniem na wózek. Dobrze, że u mnie w regionie tego nigdy nie widziałam, to jest żenujące ;D Sorry, że taki krytykant ze mnie ale naprawdę dla mnie dziwne jest takie zbieranie kasy od gości dodatkowo oprócz prezentów! I to ile! prawie 2000 razem zebrali i jeszcze świadek skomentował że jego 500 zł to biednie O_O Wiem, że to miało być zabawne, ale... :P
Dla mnie też to trochę żenada i właśnie takie wyciąganie kasy od gości. Chociaż pewnie jak w ich regionie praktykuje się takie zabawy to może goście wzięli to pod uwagę i trochę odbiła się na tym zawartość koperty? Ja poza kopertą nie mam nawet żadnych pieniędzy jak idę na wesele... Może jakieś tam drobne, max 10 zł na gumy czy coś awaryjnego. Głupio by mi było w takiej sytuacji...

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwia9d Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że może sama zabawa nie jest tyle żenująca co takie wyciąganie pieniędzy. W Beskidach znowu są tzw. odgrywki dla mnie to fajny zwyczaj ale np. najprawdopodobniej będą odgrywki bez zbierania pieniędzy u mnie. Więc dużo zależy od PM jak podejdą do samej zabawy. Można jakąś tradycje uszanować troszkę ją modyfikując.
Na czym te odgrywki polegają?