2014-11-19, 19:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4
EdithS- wow, super brzuszek!!! A jaki duży! Zgrabniutka mamusia z Ciebie bardzo 
Lesyeux- mama teraz wie, że było Ci przykro i to raczej ona powinna sie tłumaczyć ze szperania w Waszych rozmowach. Więc nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło 
MaMusKa29- mam nadzieję, że z Twoja szyjką wszystko się unormuje Będzie dobrze!
Alunia79- daj znać jak wizyta!!
Jam się po pracy wybrała do Mothercare rozejrzeć się za wózkami i szczerze mówiąc w Polsce widziałam o wiele większy wybór Nic mi w sumie nie wpadło w oko, a ponoć ten sklep słynie z dużego wyboru Bugaboo są fajne, ale tak jak któraś z Was zauważyła- gondola jest zdecydowanie za nisko! Poza tym nie nastawiam się na wydanie aż takiej kasy, więc ta opcja odpada, tak samo jak i Stokke- z gondolą wygląda rewelacyjnie, ale ta cena! :O Britax Affinity był jedynym wózkiem, moim zdaniem, wartym jakiejkolwiek uwagi w tym sklepie, ale porównując wszystkie, które dziś widziałam, łącznie z Bugaboo i Stokke, ten który oglądaliśmy kilka tygodni temu był zdecydowanie najlepszy 
Martwi mnie brak odezwu od Mon9- mam nadzieję, że z malutką Helenką wszystko jest w porządku!
|
|