Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-19, 21:45   #2103
Nemme
Raczkowanie

Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Proszę o kciuki w poniedziałek, bo odezwali się do mnie z fajnej firmy i mam nadzieję, że dobrze mi pójdzie
Trzymam i liczę, że się powiedzie Ja proszę o kciuki jutro i w poniedziałek, bo też rozmowy

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;48999316]Nie wiem co sama bym odpowiedziała, a co dopiero co ktoś mógłby odpowiedzieć. Pewnie sama bym plotła 3 po 3. W sumie nie wiem czemu nigdy się nie zastanawiam jakie pytania mogą paść na rozmowie i idę spontanicznie.

[/QUOTE]

Chodziło mi ogólnie, jakbyście odpowiedziały na takie pytanie dotyczące swojej branży

Ja też się prawie nie zastanawiam, ale jutro idę, a w ogłoszeniu było "bardzo dobra znajomość branży sanitarnej - wymagane!" i tak się zastanawiam... o co kaman? No bo co, mam opowiadać, kto jest najlepszym dostawcą rur PE lub PP albo która firma ma lepsze zawory termostatyczne?

Na ostatniej rozmowie zapytano mnie np. co mogliby opowiedzieć o mnie moi byli profesorowie Najpierw miałam facepalma porządnego podejrzewam na twarzy, bo sobie pomyślałam "oho, Nemme, dziewczyna, do garów a nie do inżynierki!" A później bzdury powiedziałam o ambicji i bla bla bla... :P

Edytowane przez Nemme
Czas edycji: 2014-11-19 o 21:49
Nemme jest offline Zgłoś do moderatora