Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Singielki łączmy się! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-19, 23:03   #745
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Dot.: Singielki łączmy się! :)

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Hej, wszystko ze mną ok, po prostu chyba trafiłam na okulistkę konowała która mierzyła mi szkła o 5 dioptrii za słabe i sie dziwiła ze nie widzę znajoma dobrała mi nowe okulary, zbadała dokładnie i powiedziała ze ta powiększona źrenica jest w normie, a oko pracuje prawidłowo, wiec tylko konsultacyjne moge sobie pójść do neurologa, zeby potwierdzić ze po prostu taka moja uroda. Nie jestem jeszcze do końca spokojna, ale juz o wiele bardziej.

A teraz dziarsko siadam do pracy i odliczam do weekendu
No widzisz, ważne, że trochę cię uspokoili. Nie ma co czytać diagnoz w internecie. Niepotrzebny stres,

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;48938178]Cześć

Witam się z Wami lżejsza o 5 kg i chora
Zatoki mnie strasznie bolą, wczoraj mnie przewiało i uszy mnie bolą

Plany na weekend? Odpocząć i wyspać się

Miłego weekendu [/QUOTE]
Ubywa mojej Un Kogo będziemy przytulać?
Zdrowia

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Ok, pójdę zajrzeć w tym tygodniu

Kupiłam sobie 5 nowych książek i niczego mi więcej do szczęścia nie potrzeba no chyba że jeszcze więcej książek...
Co to za książki?
Cytat:
Napisane przez twofaces Pokaż wiadomość
Dzień dobry

książkoholik ! ja również uwielbiam ale obecnie głównie wypożyczam bądź poluję na ebooki

też czekam na Igrzyska choć na początku wydawało mi się, że ta seria mi się nie spodoba

ja też jestem posiadaczką małych pitutów
Dzięki Maju za stronkę, chętnie obczaję, bo ostatnio moja motywacja do nauki języków leży i kwiczy
Ja uczę się języków na Rosetta Stone
Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
A ja po weekendzie mam dla was jedną refleksję ...

Spotkania z byłymi są kiepskim pomysłem, bo czasami kiepsko się kończą ...
Cóż, ja swojego pierwszego byłego widzę codziennie w pracy Nawet przez chwilę byłam jego przełożoną Wiem, ze to nieprofesjonalne, ale Satysfakcje miałam nieziemską

Hej W końcu mam czas zajrzeć tutaj Ciężkie dni w pracy, walczę na studiach i generalnie mało czasu mam na wszystko Jeszcze dziś mnie głowa bolała i mi takie świetliste plamy przed oczami krążyły, że ledwo na oczy widziałam. Chyba za mało magnezu mam

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez twofaces Pokaż wiadomość
goooosienka, zdrówka kochana! Coś nie teges była ta kukurydza?
ale dzień mam dzisiaj najpierw kolokwium, a potem zostawiłam telefon na poczcie..już się z nim pożegnałam w myślach, bo jak wróciłam, go tam nie było ale znalazł go pewien pan, z którym mam się jutro spotkać, głupi to ma jednak szczęście
Najważniejsze, że go odda.
Gosia mam nadzieję, ze już lepiej
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując