2014-11-19, 23:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki łączmy się! :)
Cytat:
Napisane przez nouvelle90
Hej, wszystko ze mną ok, po prostu chyba trafiłam na okulistkę konowała która mierzyła mi szkła o 5 dioptrii za słabe i sie dziwiła ze nie widzę  znajoma dobrała mi nowe okulary, zbadała dokładnie i powiedziała ze ta powiększona źrenica jest w normie, a oko pracuje prawidłowo, wiec tylko konsultacyjne moge sobie pójść do neurologa, zeby potwierdzić ze po prostu taka moja uroda. Nie jestem jeszcze do końca spokojna, ale juz o wiele bardziej.
A teraz dziarsko siadam do pracy i odliczam do weekendu 
|
No widzisz, ważne, że trochę cię uspokoili. Nie ma co czytać diagnoz w internecie. Niepotrzebny stres,
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;48938178]Cześć 
Witam się z Wami lżejsza o 5 kg i chora 
Zatoki mnie strasznie bolą, wczoraj mnie przewiało i uszy mnie bolą 
Plany na weekend? Odpocząć i wyspać się 
Miłego weekendu [/QUOTE]
Ubywa mojej Un Kogo będziemy przytulać? 
Zdrowia 
Cytat:
Napisane przez Aysell
Ok, pójdę zajrzeć w tym tygodniu
Kupiłam sobie 5 nowych książek i niczego mi więcej do szczęścia nie potrzeba   no chyba że jeszcze więcej książek... 
|
Co to za książki? 
Cytat:
Napisane przez twofaces
Dzień dobry
książkoholik !  ja również uwielbiam ale obecnie głównie wypożyczam bądź poluję na ebooki
też czekam na Igrzyska  choć na początku wydawało mi się, że ta seria mi się nie spodoba
ja też jestem posiadaczką małych pitutów 
Dzięki Maju za stronkę, chętnie obczaję, bo ostatnio moja motywacja do nauki języków leży i kwiczy  
|
Ja uczę się języków na Rosetta Stone 
Cytat:
Napisane przez goooosienka
A ja po weekendzie mam dla was jedną refleksję ...
Spotkania z byłymi są kiepskim pomysłem, bo czasami kiepsko się kończą ... 
|
Cóż, ja swojego pierwszego byłego widzę codziennie w pracy Nawet przez chwilę byłam jego przełożoną Wiem, ze to nieprofesjonalne, ale Satysfakcje miałam nieziemską 
Hej W końcu mam czas zajrzeć tutaj Ciężkie dni w pracy, walczę na studiach i generalnie mało czasu mam na wszystko Jeszcze dziś mnie głowa bolała i mi takie świetliste plamy przed oczami krążyły, że ledwo na oczy widziałam. Chyba za mało magnezu mam 
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------
Cytat:
Napisane przez twofaces
goooosienka, zdrówka kochana! Coś nie teges była ta kukurydza? 
ale dzień mam dzisiaj  najpierw kolokwium, a potem zostawiłam telefon na poczcie..już się z nim pożegnałam w myślach, bo jak wróciłam, go tam nie było ale znalazł go pewien pan, z którym mam się jutro spotkać, głupi to ma jednak szczęście 
|
Najważniejsze, że go odda. 
Gosia mam nadzieję, ze już lepiej
|
|
|