|
Dot.: Na granicy! Nie wiem co zorbić ze swoim związkiem!
Moi Drodzy, było cholernie ciężko, ale rozstałam sie z nim. Czuje się strasznie, mam ochotę to odwołać, ale wiem, że to jest najgorsze co mogę teraz zrobić, działanie pod wpływem emocji i tęsknoty. Łatwiej byłoby mi gdyby jakoś mnie skrzywdził, ale on jest zakochany we mnie po uszy, tak naprawdę nie zorbił mi nic złego, dlatgeo tak trudno mi sie z nim rozstaje. Widzę że zamiast się załamać, postanowił mi udowodnić że potrafi.. Powiedział ze mimo tego że już nie będziemy razem, ponieważ ja nie chce, to pójdzie na studia, zrobi prawko i wyjedzie za granice, zrobi to wszystko i cały czas będzie na mnie czekać jeśli zmienię zdanie, bo nie wyobraża sobie ze mnie zrezygnować. Powiedziałam mu że nie mogę mu niczego obiecać i ze chcę być sama. I mimo ze tęsknię i rozpaczam uważam że teraz powinnam skupić się na nauce (zaraz matura) na moich hobby na znajomych. Czas pokaże mi wszytsko, moze kogoś poznam, kogoś innego, a moze okaże sie że jeszcze kiedyś się zejdziemy, ale już na zupełnie innym poziomie, nie wiem. Na razie w planach mam skupić się na sobie.
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------
Chciałabym Wszystkim bardzo podziękować za wsparcie i rady, to naprawdę dużo mi pomogło.
|