Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staraniach V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-20, 07:36   #319
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Hej kobietki
Coś spać nie mogę. Dalej jestem w dwupaku. Na 9 jadę do szpitala, dam znać czy mnie przyjęli czy wracam do domku. Miłego dnia.
no to powodzenia obyś już została
Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość
Cześć

dzięki dziewczyny Jeden uśmiech mojego synusia sprawia, że całe zmęczenie całkowicie przechodzi. A jeszcze od kilku tygodni zaczął się śmiać na głos to my też wtedy zrywamy boki ze śmiechu razem z nim.

Nocka u nas niezła. Do 20 atak kolki, później jedzonko o 21, 1:30 i o 5 wylądował już z nami w łóżku

maniu trzymam kciuki, żeby Cię dziś już przyjęli i żebyś nie musiała wracać. Tyle się już naczekałaś

jagodzia - no to ładnie córcia pospała, mój to tyle śpi co najwyżej na spacerze a i to nie zawsze. A w domu to max pół godzinne drzemki i zaraz się budzi

zalamana - zdrówka dla Alusia. Oby nie było to nic poważnego i szybko wyzdrowiał

Izunia - współczuję sytuacji. Postaraj się nie przejmować głupim gadaniem
moja śpi ok. 30 min ale ostatnio po 10 min. więc wczoraj przeszła samą siebie ale to dobrze bo strasznie płakała.

a moja się śmieje a raczej robi takie krótkie hi i tyle leniuch jaki
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora