2014-11-20, 07:53
|
|
dryfuję słowami
|
Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Cytat:
Napisane przez teacherka
Inwersja, a musi tę kaszkę na noc mieć na mm?
Brakuje mi pomysłów, nie wiem co gotować, ciągle jemy to samo ostatnio.... Zupy odpadają, bo Zuza wyrywa łyżeczkę i tyle jedzenia, wszystko rozlewa zanim trafi łyżeczką do buzi... Próbuję czasem, ale obiad i tak musze mieć w zanadrzu. Tak samo śniadania, kolacje...
Wrzucicie swoje przykładowae menu? 
|
Inaczej nie wypije.
Nutramigen ma to siebie, że zabija smak każdej kaszy, tzn np. przy ryzowych kaszka typu bobvita w ogóle nie czuć smaku kaszki, jest po prostu gęsty płyn o obrzydliwym gorzkim smaku.
Poza tym oprócz tego, że zależy mi żeby pił mniej mleka, to zalezy mi tez jednak żeby nie żłopał go w nocy. No jednak jest coraz starszy, a nie coraz młodszy zeby domagac sie go coraz więcej.
I sądze jednak, że w nocy to nie kwestia głodu a przyzwyczajenia.
W piątek przy pierwsze pobudce wypił za dużo wody z sokiem i zwymiotował całą kasze z wieczora,więc po godzinie obudził sie już głodny. To zrozumiałe. Wypił o północy 240ml mleka, ale o 2h i tak się obudził na mleko jak zazwyczaj!
Czas edycji: 2014-11-20 o 07:56
|
|
|