Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-20, 10:43   #272
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczynki
ale ja sie nie wyspałam dzisiaj, jeszcze za oknem ponuro, kropi ahhh nic sie nie chce
O 7 rano dzwonił kurier około 12 przyjedzie łózeczko ale idzie w kartonie do piwnicy, skrecac bedziemy gdzies w lutym cieszę się, że już coś będzie
Byłam wczoraj z tatą i przyszłym mężem menu wybierac na ten nasz cywilny, niby tylko 13 osób nas będzie, ale pojesć trzeba
Jejku jeszzce troche i będę żoną
W ogóle dlowiedziałam się, że moja bratowa ma dla mnie 4 kartony ubranek, grzechotek, tetr po swoim synku i jeszzce jedna znajoma ma peeeeełno ubrań i rzeczy, no i musze opanować zakupy bo będę miała tego pełno, ale musze zamówić busa aby to zabrał dla mnie z holandii koszt będzie spory ale warto

Mam nadzieję, że chociaz u Was za oknem lepiej. Uciekam robić śniadanko- paróweczki bobaski mmmm mogłabym je jeść codziennie

a łóżeczko zamówiłąm to:
Takie możemy wziąć od siostry TŻ. Ale Mąż się burzy i powiedział, że mi do nie przemaluje na biało...

A ja miałam jakąś masakrę w nocy. Po 2 dopiero zdołałam się położyć. Boli mnie w nocy strasznie ta pachwina i czuję, że ból przechodzi dalej. Dobrze, że w sobotę mam wizytę.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora