Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o maleństwo od jesieni 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-20, 11:58   #1663
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Dot.: Starania o maleństwo od jesieni 2014

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
cwiczenia sa bardzo wskazane w ciazy zwlaszca rowerek, bieznia, orbitrek

raczej sie nie nastawiam na ciaze, wiem, ze w 1 cyklu staran mozna zajsc, ale jakos nie wierze, ze jestem az tak plodna
Super Mam nadzieję wielką, że mój organizm podoła i nie będę musiała iść od razu na L4 i będę mogła pracować i ćwiczyć na rowerku, chociaż po te 30min. Jeśli będę wiecznie słaba, mdląca i wymiotująca to oszaleje

Ja też nie wierzę Moja mama urodziła nas pięcioro i to ledwo jest między nami różnica dwa, trzy lata. Wszyscy mi mówią, że powinnam być płodna jak mamusia No ale to są inne czasy..stres, nerwy, nie dojadanie, itp. Jest teraz więcej czynników, które mają wpływ na to niż kiedyś. Poza tym moja mama miała lat 19 no a ja zbliżam się do 28

Cytat:
Napisane przez lovelygizmo Pokaż wiadomość
Mnie tez zawsze bolaly a w tym cyklu wyjatkowo bardzo! Jak chodzilam tu musialam sobie trzymac cycki rekami takbolaly hihi uczucie takie jakby mialy zaraz ekslodowac
To mnie raczej boli tak jak zawsze na okres Takie wrażenie "gruszek" :P

Milka, lovelygizmo, ja też uwielbiam aktywny tryb życia i zdrowe jedzenie. Mam hopla na tym punkcie

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

Edytowane przez srebrna_smuga
Czas edycji: 2014-11-20 o 12:00
srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora