2014-11-20, 12:44
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX
Cytat:
Napisane przez julk44
o
Ja też się stresuję, szczególnie wtedy gdy bardzo mi zależy. Np ostatnio poszłam na rozmowę, baardzo chciałam się dostać, pani zadowolona, zachwyt nad doświadczeniem itd, ja opanowana jak nie ja normalnie i właśnie chyba ten mój stresowy stoicki spokój mnie pokonał  Pani miała oddzwonić w celu umówienia się na dzień próbny, ale wcale nie zadzwoniła.
|

Cytat:
Napisane przez _nouvelle_
Ja też, chociaż akurat przy tej pracy, bardzo mi zależało, ale byłam ostatnią
z 70 osób na rozmowie i stwierdziłam, że przecież nie mam szans i wyluzowałam.
Tak trochę za bardzo podobno, ale za to właśnie podobno dostałam pracę, że nie miałam kołka w dupie. 
|

Też sobie wmawiam że to nic strasznego ale nie umiem sama siebie oszukiwać 
Cytat:
Napisane przez Nemme
Witaj koleżanko po fachu, może kiedyś się spotkamy w jakiejś pracy
Ja też się zawsze stresuję, tak mi się trzęsą kolana jak siedzę, że mam wrażenie, że zaraz wyskoczą ^^ A jak siebie słyszę, jak mi się załamuje głos, jak odpowiadam na niektóre pytania (mimo, że znam odpowiedzi) to nie dziwię się, że nikt mnie nie chce  Chociaż tyle, że się nie jąkam
Dziewczyny, powiedzcie mi, co można odpowiedzieć na pytanie o "znajomość branży" ( w moim przypadku sanitarnej). Podczas jednej rozmowy mnie o to zapytano, no i trochę mnie na początek zamurowało, a później zaczęłam jakieś głupoty opowiadać...
|

Kto wie może nasze drogi zawodowe kiedyś się skrzyżują 
Ja bym pewnie odpowiedziała że znam tą branże i co konkretnie mają na myśli Nie lubię takich ogólnych pytań, wolę bardziej szczegółowe
|
|
|