Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przerwa w związku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-21, 07:14   #4
vanniaa
Zadomowienie

Dot.: Przerwa w związku

[QUOTE=kaalaaa;49017441]Teraz nim dostanie pracę w wojsku (a ma ją dostać jakoś w na początku 2015 roku ), jest za granicą. Wahał się ,bo mówił ,że jak tam jeździ to na wszystko staje się obojętny . Ja znam takie przypadki, chociażby moja mama , która tam ciągle wyjeżdża i z super osoby , stała się nie do wytrzymania, tylko ,że ona jest tam dłużej i na dłuższy czas wyjeżdża, bo 3 miesiące, a on na 3 tyg. No, ale jak mama na pół roku wróciła to wszystko było jak dawniej i on mówi ,że też tak ma. Teraz właśnie dziwnie się zachowywał , nawet bardzo , trochę się posprzeczaliśmy, ale od razu się pogodziliśmy. No i wrócił wcześniej niespodziewanie, chciał mi zrobić niespodziankę i nie mówił nic , no ale jednak dalej był dziwny , tak jakbym nie była zbyt ważna. No i zapytałam go , w sumie napisałam czy ma mnie dość, nie chciał odpowiadać,bo wiadomo ,ze to raczej pogadać trzeba, a nie pisać, ale nalegałam ,bo za bardzo mnie to trapiło. No więc napisał, że nie chce jeszcze o tym rozmawiać, ale nie chce też żebym niepotrzebnie cierpiała, no i że go czasami denerwuje i to bardzo. Mówił też właśnie ,że jak wyjeżdża to zawsze taki się robi . No i jak przyjechał to rozmawialiśmy o tym i zaproponował przerwę . /QUOTE]

Gdyby wyjechal z wojska do jakiegos kraju, gdzie toczy sie wojna, napatrzyl sie i miall wszystkiego dosc, to bym sie nie dziwila, ale wychodzi na to, ze tam za te granica, ktora jezdzi raczej wojny nie ma?

Dlaczego w takim razie po powrocie staje sie dziwny?

Mieszkam za granica/ami nie wydaje mi sie, zeby tu bylo cos takiego, co by dziwnosc powodowalo, szczegolnie po kilku tylko tygodniach pobytu. Mowimy o Europie, bo moze jak byl w Mongolii, to kto go wie?

Moim zdaniem, to on najwyrazniej kogos poznal i w tzw. przerwie zajmie sie tym drugim frontem, jesli nie wyjdzie, to wroci do ciebie i 'dziwnosc' mu przejdzie.

Edytowane przez vanniaa
Czas edycji: 2014-11-21 o 07:16
vanniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując