Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-21, 07:27   #3102
Edzik_87
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Hej!

kamilove - kciuki za połówkowe

Blackberry - ja właśnie przechodzę infekcję dróg moczowych i dostałam od gina zalecenie brania Furaginy, także spokojnie można to brać

I znów nie pospałam.. Tż jak wstaje do pracy to tak się krząta po domu..że szału dostaję i już dłużej spać nie mogę..
Także zaraz śniadanko grane.. może owsianka z jogurtem i owocami?
i koniecznie kawaaa

Postanowiłam ,że wyprawkę zaczniemy kompletować od grudnia..po połówkowym USG..póki co nic zupełnie nie mam dla juniora, ale 5 grudzień już niedługo.. także czekam z niecierpliwością

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Mamuska wyczaila promke

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

W ogole to dzien dobry, zaraz wstaje, sniadanie i do kerfura na -20% zabawek jade oblookac.
A i zatoki udalo sie uratowac bez antybiotyku! Prawie nie bola i nie ma zielonego kataru. A pomogly cieple oklady z ciecierzycy

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Kamilove-trzymam kciuki!
Super,że udało się pokonać ból zatok..
Ja jak w ciąży w 14 tygodniu przechodziłam okropne przeziębienie i zaatakowało mi głównie zatoki to też ratowałam się okładami..tylko że z soli kamiennej.. dwa dni z okładami na głowie i ból minął .

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora