Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Oriflame
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-01, 19:11   #596
Ptaszysko
Zadomowienie

Dot.: nowości Oriflame cz. II

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
W sumie w moim otoczeniu tez zauwazylam, ze kolezanki wola z Avonu zamawiac niz z Oriflame'u, sama nie wiem w sumie dlaczego, ale wyglada na to, ze uznaja Avon za tanszy i ciekawszy, ale np. moja konsultantka Oriflame w ogole nie ma innej pracy, zyje tylko i wylacznie z Oriflame'u, ma ogromne zamowienia i bardzo duzo klientow, przynajmniej z 50 osob z tego co wiem i to takich, co na duze kwoty zamawiaja. Sama bym zostala konsultantka w obu firmach, ale jak juz pisalam wyzej - moje kolezanki prawie nic nie kupuja, wiec nie mialabym chetnych i musialabym brac tylko dla siebie i Mamy.
Avon kazdy produkt potrafi sprzedacTo jakis zestawik, to jakas promocjaNo i non stop nowosci, po kilkanascie w jednym katalogu --- widac ruch w katalogach
W Oriflame tego brak, ja przynajmniej tego nie widze
Brak dynamizmu, a przynajmniej nie tak duzy jak u konkurencji.

A co do malarskich rozy, naprawde sa swietne---efekt po stokroc lepszy od tradycyjnego rozu
Za to zawiodlam sie na maseczce z melkiem i miodem, nie dosc ze miniaturowa pojemnosc, to jeszcze slabe dzialanie i okropny zapach---mialy byc mleczko i miod,a tu nici

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora