Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-24, 07:47   #2677
mara86
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Dzien dobry 😃

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość

Super, że udało się przełamać niechęć do mleka.

margo dla całej twojej rodzinki. Jak Ewcia, lepiej? Jak Przemo? Mam nadzieję, że ty się chociaż trzymasz w całości.

Tynka, super, że młoda zaczeła jeść. Kiedy macie mieć to USG i badania w sprawie tego braku przyrostu?
natomiast na wzmocnienie, aby bostonka was ominęła.

Smarrita, my nic nie podajemy na wzmocnienie. Teraz jak ma katarek dostaje witaminę C, a na problemy brzuszkowe probiotyki.

U nas kiepsko. Dziś do kataru doszła biegunka Na szczęście łagodna (tfu tfu). Do tego wszystkiego oczywiście stan podgorączkowy.

Poza tym mój dziadek ma mieć we wtorek operację więc proszę o kciuki, żeby zakończyła się szczęśliwie
Wedlug specjalistow pewnie to zęby. Oczywiscoie kciuki za operacje dziadka.

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Opryszczka okazala sie byc falszywym alarmem. Uffff...
Wysypka zanika. Drugie uffff...
Ewa lepiej. Jeszcze jedno uffff....

Tylko nocki fatalne, jakby lek separacyjny. Niby zasypia przy piersi, odkladam go i ryk. Uspokaja sie jak go wezme na klate i usiade. Dlugo trwa zanim uda sie go odlozyc.

Jade na rezerwie. Jeszcze sie cos zadzieje i psychicznie wysiade. Fzycznie tez tak sobie, wczoraj znow tylko 36.0 stopni...
Ufff cale szczescie. U mnie Oski jakos dziwnie z zasypianiem. Zawsze zasypial sam, odkladany. A teraz wariuje w lozeczku, staje chce na rece.