2014-11-24, 19:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W przyszłym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki 2015
Cytat:
Napisane przez Madzik 89
Jest tu kto? 
|
Byłabym wcześniej, ale...
...dolewałam sobie co chwile ciepłej wody do wanny
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------
Cytat:
Napisane przez yhyh
Dziękuję za przyjęcie  Obie czujemy się dobrze. Córka jest grzeczna, jeszcze sama nie chodzi, ale zrobi kilka kroków trzymając za ręce 
Jestem gotowa na następną ciążę, chociaż mój mąż trochę się o mnie martwi. Miałam trochę komplikacji przy porodzie i musieli mi zrobić cesarkę. Jednak lekarz powiedział, że to nie wyklucza następnego porodu sn. Karmiłam wyłącznie piersią do 6 miesiąca (chociaż pielęgniarki nie dawały mi szans), później dokarmiałam butelką w nocy. Jednak córka sama zrezygnowała z piersi w połowie 9 miesiąca. Trochę żałuję, że tylko tyle karmiłam. Ale może przy drugim dziecku będzie lepiej
diatoma trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła
Margosia jestem na "diecie", tzn ograniczyłam słodycze, tłuszcz i kaloryczne potrawy. Chociaż czasami zgrzeszę.. Jak było ciepło, to chodziłam z córką na długie spacery. Teraz niestety jest kiepska pogoda na takie wypady 
|
Czyli kolejna MŻ My w tym roku odpuściliśmy długie spacery na rzecz siedzenia na placu zabaw Są efekty
W porodzie najbardziej przerażał mnie poród 2w1... czyli właśnie zakończony cesarką...
Mała jak się rozbiega to Jej nie złapiesz
Cytat:
Napisane przez Madzik 89
Haha  musimy się wstrzymać jeszcze a uwierzcie mi ciężko jest 
Zaczynam powątpiewać że wytrzymamy do końcówki lata 
Wy chyba wszystkie z południa Polski a ja aż z pomorza  
Serce mi rośnie jak widzę jak grono staraczek się powiększa 
Też jestem po cesarce i też chciałabym rodzić sn ale bardzo boje się o tą bliznę wew. czy wytrzyma...
ja bardzo krótko karmiłam i bardzo mi teraz tego brakuje 
Nasze dzieciątka są w podobnym wieku 
|
1. Jak się zaczniemy nakręcać to żadna nie wytrzyma
2.Nie jest źle... będziemy mieć gdzie jeździć na wakacje 
3. Moja ciotka miała pierwszą cesarkę a drugi poród sn... więc to jak najbardziej możliwe Tym bardziej, że to było prawie 30 lat temu
|
|
|