Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-25, 16:09   #712
Lottie69
Zakorzenienie

Dot.: Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)

Cytat:
Napisane przez ruu_daa Pokaż wiadomość
Hej, można jeszcze dołączyć? Próbowałam się kiedyś wbić w jakiś watek, ale wszędzie już wszyscy zgrani, a jednak jako kobieta lubię sobie poplptkowac, pouzalac się etc
Witaj
Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
juz oddali neta
moja mama chodziła na wywiadówki , ale w gimnazjum coraz mniej a w technikum tylko raz odwiedziła na początku roku moją szkołe
U mnie mama chodziła tylko w podstawówce, bo w gimnazjum była może ze trzy razy, a w liceum wpadła tylko jak byłam w szpitalu na tydzień, żeby mnie usprawiedliwić. I dobrze, bo dzięki temu mi kilka rzeczy na sucho uszło

Kolejny problem, jutro jadę na jakąś tam wystawę maszyn do Pleszewa, więc nie będzie mnie od 8 do ok 17. Co ja mogę wziąć na drogę prócz kanapek? Myślałam o kuskusie do bentoboxa, ale mama mnie straszy, że zimne to na żołądku stanie i będę haftować dalej niż widzę. Nikt nam nie mówił nic więcej o wyjeździe, więc nie wiem, czy zrobią nam jakąś przerwę obiadową i skoczymy do maca czy na kebaba gdzieś.
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora