Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-25, 19:56   #980
SouthEater
ciepłe kluchy

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX

Kosmetyki na rynek amerykański różnią się zapachami nie tylko ze względu na możliwość/niemożliwość używania danych składników chemicznych, ale też ze względu na upodobania Kiedyś czytałam, że Amerykanki wolą zapachy mocniejsze i słodsze, więc np. kosmetyki (typu balsamy, kremy, podkłady) pachną mocniej i intensywniej niż te europejskie (podobno amerykańska wanilia powala).

Pamiętam też historię jednej blogerki, która kupiła podrobione Meteoryty. Zgłosiła sprawę do Guerlaina i wysłali jej nowe za darmo. A przecież mogli wyprodukować gorsze na gorszy rynek i wypiąć się tyłkiem.

Chanel i ich super obserwowane butiki do mnie nie przemawiają, bo Chanel jest na każdej bezcłówce, więc nie widzę tego (w Bułgarii na ulicach stoją takie podróbki, ale nawet nieźle [nie tylko Chanel] odwzorowane, nie raz stałam z otwartą japą wgapiona jak sroka w gnat, bo aż mi się wierzyć nie chciało).

Zmiana proporcji składników w coca-colach i innych spowodowałaby automatyczną zmianę stężenia poszczególnych składników, więc innych skład na opakowaniu.

A propos perfum, to zmieniają się przepisy unijne i być może niedługo do każdej nowej flachy dostaniemy ulotkę z powiększonym składem Takie buty.

A gadki pań z S. i D. to se mogą, mówią, co każą im szefowie.

Ja tak to widzę.
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora